“Geleceği birlikte şekillendirmek için buradayım”

Bartın’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için buradayım. Bu şehirde birlikte yazdığımız ve yazacağımız her hikaye, benim için çok değerli” dedi.
Bu haber 2023-12-21 10:09:57 eklenmiş ve 1118 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Hacı Mehmet Camii Sokak, Su Terazisi Sokak ve Piryancılar Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin Bartın ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretleri sonrası açıklamada bulunurken “Sevgili hemşehrilerim, kıymetli memleketimizde, sizinle geçirdiğim her anı yüreğimde taşıyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve selamlaşmalar sadece bir siyasetçi ve seçmen buluşması değil, aynı zamanda kalplerin birbirine daha da yaklaştığı, birlikte büyüdüğümüz anlardır. Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için buradayım. Bu şehirde birlikte yazdığımız ve yazacağımız her hikaye, benim için çok değerli. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu esnaf ziyareti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›