“Bartın Belediyesi olarak her bir vatandaşımızın yanındayız”

Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği 5. Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısında, muhtarlarla ve azalarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti için seferber oluyoruz, olmak zorundayız. Bartın Belediyesi olarak her bir vatandaşımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz ilk anda Bartın Belediyemizde bir sistem kurmayı önceledik. Mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımız ve azalarımızla, her mahallemiz ile ilgili ayrı ayrı projeler üretip, eksiklikleri ortak akıl yürüterek tespit ediyoruz” dedi.
Bu haber 2023-12-20 16:21:08 eklenmiş ve 437 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, Muhtarlar Toplantısı’nda çalışmaları gözden geçirdi

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısında, muhtarlarla ve azalarla bir araya geldi.

 

Gazhane Kültü Parkı’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Emre Önder, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Gözen, Ufuk Kasap, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, muhtarlar, azalar, daire müdürleri ve teknik personeller katıldı.

 

Toplantıda daire müdürlerinden geçtiğimiz ay yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Fırıncıoğlu, muhtarlar ve azaların taleplerini dinledi.

 

Gelen talepleri tek tek not eden Başkan Fırıncıoğlu, önümüzdeki Aralık Ayı içinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

 

“Vatandaşlarımızın memnuniyeti için seferber oluyoruz”

Gerçekleşen toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ve bu ay beşincisini düzenlediğimiz Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısında Muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için seferber oluyoruz, olmak zorundayız. Bartın Belediyesi olarak her bir vatandaşımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz ilk anda Bartın Belediyemizde bir sistem kurmayı önceledik. Dedik ki bir sistem üzerine çalışmalıyız, ne yapmışız, neyi yapamamışız ölçülebilir olsun istedik. Mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz, her mahallemiz ile ilgili ayrı ayrı projeler üretip, eksiklikleri ortak akıl yürüterek tespit ettiğimiz, hep birlikte aynı emek ve sabır ile çalıştığımız değerli muhtarlarımıza ve azalarımıza  teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›