İhale 8 Ocak’ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’da yapılacak olan İki Ceza İnfaz Kurumu’nun ihalesinin 8 Ocak 2024’te yapılacağını açıkladı.
Bu haber 2023-12-20 10:07:37 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’a 1 adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu, 1 adet Açık Ceza İnfaz Kurumu, 60 adet cezaevi lojmanı ve müştemilat yapımı işinin 8 Ocak’ta ihalesinin yapılacağını söyledi.

 

 

Bartın Serdar Köyü mevkiinde 46.018,08 metrekare alan üzerine 1 adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu ile 1 adet Açık Ceza İnfaz Kurumu ve bunlara ait hizmet binalarının yapılacağını ifade eden Milletvekili Aldatmaz, “8 Ocak’ta ihalenin yapılarak sözleşmenin imzalanmasının ardından 15 gün içerisinde müteahhit firmaya yer teslimi yapılarak, inşaat çalışmalarına başlanacak. Bu tarihten itibaren 650 gün içerisinde tesislerin inşaatı tamamlanacak. Yapılacak olan kurumlarda; T tipi Ceza infaz kurumunda bin, Açık Ceza İnfaz Kurumunda ise 240 olmak üzere toplam bin 240 tutuklu ve hükümlü kalacak. Mevcut ceza infaz kurumlarımızla birlikte de çalışan sayımız 500’e çıkacak” dedi.

 

“Çok teşekkür ediyorum”

 

Milletvekili Aldatmaz daha önce Bartın’da, bir iş hanında hizmet veren Amasra Adliyesi için yeni “Amasra Adliye Sarayı” binasını, Bartın’a yakışır yeni “Bartın Adliye Sarayı” binasını yaptıklarını, Ulus Adliye Sarayı ihalesinin de yakında yapılacağını belirterek; “Bartın’a yapılan yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve önceki dönem Adalet Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Açık Ceza İnfaz Kurumu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›