Kent Fırıncıoğlu ile ışıldadı!

Bartın’da Aladağ Mahallesi’nde “eski kantar” bölgesi olarak bilinen 531. Sokak, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatıyla sil baştan yenilenirken adeta ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Aydınlatma ve çevre düzenlemesi çalışmaları bölgenin çehresini değiştirirken vatandaşlar tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.
Bu haber 2023-12-20 10:05:40 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

 

 

Yeni hali daha çok beğenildi

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, göreve geldikten hemen sonra projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

 

İlk olarak ulaşımda yaşanan sorun sıkıntıları çözmek için ekibiyle beraber kent merkezinde yol düzenlemeleri yapan Başkan Fırıncıoğlu, ardından da şehrin çehresini değiştirecek dokunuşlarla kente ayrı bir estetik ve güzellik kattı.

 

Kentin atıl durumdaki birçok bölgesinde temizlik ve çevre düzenlemesi yapan Fırıncıoğlu’nun çalışmaları takdir toplarken uzun süre kente gelemeyen vatandaşların karşılaştıkları değişim de beğeni kazandı.

 

Bartın’da çalışma yapılan alanlardan biri olan Aladağ Mahallesi’de “eski kantar” bölgesi olarak bilinen 531. Sokak’taki çevre düzenlemesinde sona gelindi.

 

Bartın Belediyesi tarafından Aladağ Mahallesi 531.Sokak’ta bulunan eski kantar alanında temizlik çalışmaları yapılmıştı. Temizlik çalışmalarının ardından reklam tabela montajı, beton duvar çalışması, taş duvar temizliği ve kaldırım çalışmaları yapılan alana son olarak ışıklandırmalar yerleştirildi.

 

Peyzaj çalışmaları aydınlatma sistemiyle bütünlük kazanırken tamamlanan çalışmalar bölgenin çehresini değiştirdi.

 

Adeta ışıl ışıl oldu

 

Yaz sezonunda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Mavi Bayraklı İnkumu sahili ve 80 milyon yıllık Güzelcehisar Lav Sütunlarını görmek için kilometrelerce uzak yollardan gelen ilimize gelen vatandaşların da kentten çıkış noktası olan güzergah şehrin kimliğine yakışır bir şekilde düzenlenirken karanlık noktalar da artık ışıl ışıl oldu.

 

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Şehrimize daha güzel bir görünüm kazandırmak adına birçok noktada temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Bu noktalardan bir tanesi de Aladağ Mahallesi 531.Sokak’ta bulunan eski kantar alanıydı. Yapmış olduğumuz geniş çaplı temizlik çalışmasının ardından bölgedeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmıştık. Akabinde ise reklam tabela montajı, beton duvar çalışması, taş duvar temizliği ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdik. Son olarak ışıklandırmaları monte edilen bölge çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Kent estetiğine büyük önem veren Fırıncıoğlu’nun tüm bu çalışmaları Bartın’a ve turizme yakışan çalışmalar olarak kamuoyu tarafından değerlendirildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Aladağ Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›