AK Partili Taş’a Saadet Partisi’nden tebrik ve destek

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığına yeni atanan Mahmut Taş’a hayırlı olsun dileklerini ileten Saadet Partisi Bartın Gençlik Kolları Başkanı Bilal Sandıkçı, memleketi üzerinden yapılan tartışmanın yersiz olduğunu belirterek “Hizmetin, siyasetin Bartınlısı Bartınsızı olmaz. Hepimiz bu güzel ülkenin evlatlarıyız. Bu bir hizmet yarışıdır. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu güzel şehre hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Güzel şehrimize kim daha çok hizmet ediyorsa en büyük Bartınlı odur” dedi.
Bu haber 2023-10-11 16:03:44 eklenmiş ve 28 kez görüntülenmiştir.

 

“Kim daha çok hizmet ediyorsa en büyük Bartınlı odur”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Saadet Partisi Bartın Gençlik Kolları Başkanı Bilal Sandıkçı, yeni atanan AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, memleketi üzerinden yapılan tartışmanın yersiz olduğunu belirtti.

 

 

Yeni atanan Mahmut Taş’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Sandıkçı, “Mahmut Taş’ın Bartınlı olmaması ile ilgili yapılan tartışmanın da anlamsız olduğunu belirtmek istiyorum. Hizmetin, siyasetin Bartınlısı Bartınsızı olmaz. Hepimiz bu güzel ülkenin evlatlarıyız. Bu bir hizmet yarışıdır. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu güzel şehre hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Güzel şehrimize kim daha çok hizmet ediyorsa en büyük Bartınlı odur. Dolayısı ile yapılan bu tartışmanın bize hiçbir faydası yoktur. Bizler Saadet Partililer olarak dili, dini, menşei fark etmeksizin bu ülke insanlarını kardeş olarak kabul eden bir anlayışa sahibiz. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” dedi.

ETİKETLER : Bilal Sandıkçı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›