“Önceliğimiz memnuniyet”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatları doğrultusunda kurulan İlk Adımda Çözüm Merkezi’nde 3 Ağustos 2023 tarihinden buyana toplam 23 bin 335 kişiye hizmet verildi. Merkezin çalışmalarını önemsediğini ifade eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bu merkez ile birlikte vatandaşımızın vakit kaybetmeden sorunlarının çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Çünkü önceliğimiz vatandaş memnuniyeti” dedi.
Bu haber 2023-12-19 10:01:12 eklenmiş ve 200 kez görüntülenmiştir.

 

Çözüm Merkezi 23 bin 335 kişiye hizmet verdi

 

Bartın Belediyesi’ne gelen vatandaşların ilk adımda karşılanması, istek ve önerilere daha hızlı cevap verilmesi amacıyla Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatları doğrultusunda kurulan “İlk Adımda Çözüm Merkezi”, 3 Ağustos 2023 tarihinden buyana toplam 23 bin 335 kişiye hizmet verdi. Belediyeye ulaşmak isteyen vatandaşlar, kısa sürede Çözüm Merkezi’nin güler yüzlü personeliyle iletişime geçebiliyor. Vatandaşların tüm sorun, talep ve önerileri bu merkezde toplanıyor. Yapılan başvurular anında değerlendirilip geri dönüşler sağlanıyor. Kurulduğu günden bu yana önemli bir hizmet sunan Çözüm Merkezi, iletişim performansıyla başarılı bir grafik çizdi.

 

Etkin ve Hızlı Çözüm

 

“İlk Adımda Çözüm Merkezi” sloganıyla vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Çözüm Merkezi’nde ilk etapta Bartın Belediyesi bünyesinde vatandaşlardan gelen, şikayet, talep ve önerilere anında cevap verecek güçlü bir ekip oluşturuldu. Gerekli ekipman desteği de sağlanan birim vatandaşların hizmetine sunuldu. Bartın Belediyesi’ne gelerek veya 0378 227 10 25 (Dahili 1115-1116) ile 153 numaralı telefon aracılığıyla ulaşan vatandaşların talep ve önerilerini alan Çözüm Merkezi personeli ihtiyaçları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Telefon numaralarının yanı sıra ilkadimdacozummerkezi@bartin.bel.tr ve  bartinbelediyesi@bartin.bel.tr mail adreslerinden de gelen talepler ilgili birimlere yönlendiriliyor. Kurulduğu 3 Ağustos 2023 tarihinden buyana merkezde 6.400 çağrı cevaplanırken, 300 vatandaşın telefondan şikayeti alındı. 75 vatandaşa da mail yoluyla hizmet verildi. Bizzat Çözüm Merkezi’ne başvurarak yüz yüze görüşme gerçekleştirilen 16.800 vatandaşın kurum içi yönlendirmesi yapılarak, evrak işlerinde yardımcı olundu. 80 vatandaştan da yüz yüze şikayet dilekçesi alındı.

 

“Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti”

 

Merkezin çalışmalarını önemsediğini belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Ulaşılabilir olmak ve sorunlara hızlı müdahale etme noktasında her zaman hassas bir yaklaşım sergiledik. Çözüm Merkezimizde işte bu anlayışın bir ürünü. Bu merkez ile birlikte vatandaşımızın vakit kaybetmeden sorunlarının çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Giriş katında profesyonel bir ekip tarafından karşılanan ve talepleri dinlenen vatandaşlarımızın tüm işlemleri anında ilgili birimlere aktarılıyor. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Çünkü önceliğimiz vatandaş memnuniyeti.

 

“455 vatandaş şikayette bulundu”

 

  Vatandaşlarımız yüz yüze yapabileceği görüşmelerin yanı sıra 0378 227 1025 (Dahili 1115-1116) ile 153 numaralı telefon aracılığıyla ve ilkadimdacozummerkezi@bartin.bel.tr ve  bartinbelediyesi@bartin.bel.tr mail adreslerinden Çözüm Merkezi ile irtibat kurabilirler. Kurulduğu 3 Ağustos 2023 tarihinden buyana toplam 23.335 vatandaşımıza hizmet verdik. 23.335 vatandaştan sadece 455 vatandaş şikayette bulundu. 455 şikayetten de 412’si çözüme kavuşturuldu. Telefonla şikayette bulunan 300 kişiden 282’sinin, yüz yüze şikayet eden 80 kişiden 71’inin ve mail yoluyla şikayet eden 75 kişinin de 59’unun şikayet konusu çözüme kavuşturuldu.  Görevli personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi İlk Adımda Çözüm Merkezi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›