32 yıllık Özel İdare tecrübesini Meclise aktaracak

Bartın’da 32 yıldır İl Özel İdaresi’nde çalışan Hüseyin Gümbül, “Memleket işi, gönül işi” diyerek AK Parti çatısı altında Kurucaşile’den İl Genel Meclis Üyeliğine aday oldu.
Bu haber 2023-12-02 15:54:39 eklenmiş ve 25 kez görüntülenmiştir.

 

Hüseyin Gümbül, İl Genel Meclisi için aday oldu

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için  Bartın’da hazırlıklar devam ederken aday adayları da belli olmaya başladı.

 

 

Bartın’da 32 yıldır İl Özel İdaresi’nde çalışan şuan da Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nde ekip sorumlusu olarak görev yapan Hüseyin Gümbül de AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için adaylığını açıkladı.

 

 

Ata toprağı Kurucaşile’den adaylığını açıklayan Gümbül, Bartın ve Kurucaşile’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek amacıyla yola çıktığını ve bu konuda destek beklediğini ifade etti. Kurucaşile halkının bu yeni dönemdeki temsilcisi olabilmek için mücadele edecek olan Gümbül, seçim sürecinde vatandaşların sorunlarına odaklanarak çözüm üretmeyi amaçladığını söyledi.

 

 

Hüseyin Gümbül kimdir?

 

 

2 Eylül 1962 yılında Kurucaşile’de doğan Hüseyin Gümbül, ilkokulu Karaman Köyü İlkokulu’nda bitirdi. Aynı köyde esnaflık yapan Gümbül, 1982 yılında askere gidip geldikten sonra esnaf yapmaya devam etti.

 

 

1992 yılında Bartın’da Köy Hizmetleri’nde çalışmaya başlayan Gümbül, Yol-İş Sendikası İşyeri Temsilciliği, İl Özel İdaresi Yol Spor Kulübü Yöneticiliği, İl Özel İdaresi Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcılığı, Kurucaşile İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı.

 

 

Evli ve 4 çocuk babası olan Hüseyin Gümbül, Bartın İl Özel İdaresi’nde ekip sorumlusu olarak görevine devam ediyor.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Mahalli İdareler Seçimleri Hüseyin Gümbül
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›