MADEŞ, “En Çok İhracat Yapan” 5 il arasında yer aldı

Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 2022 yılı ihracat performansına göre; “En Çok İhracat Yapan” 5 il arasında yer alan MADEŞ, ödüle layık görülürken Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, “Bu gurur hepimizin” diyerek ödülünü aldı.
Bu haber 2023-12-10 10:53:59 eklenmiş ve 81 kez görüntülenmiştir.

 

 

Çakır, “Bu gurur hepimizin” dedi

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin üçüncü Üye Buluşması Etkinliği, geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleştirildi.

 

45 firma ve 60’a yakın katılımcının yer aldığı etkinlikte Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A. Tahsin Ata’nın açılış konuşmasından sonra dünya ve Türkiye ekonomisi, işte ve yaşamda insan ilişkileri, devlet destekleri konularında sunumlar gerçekleştirildi.

 

Ardından ise 2022 yılı ihracat performansına göre üye firmalara plaket takdim edildi.

 

Bartın’da 1972’den bu yana faaliyet gösteren ihracat devi MADEŞ de önemli gecede ödül alan firmaların başında geldi.

 

2022 yılında “En Çok İhracat Yapan” 5 il arasında yer alan Madeş, ödüle layık görülürken MADEŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada; “Bu organizasyon kapsamında Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği üyeleri arasında mobilya sektörü alanında en çok ihracat yapan ilk 5 firma arasında yer aldık. Ülkemizin kalkınması için ihracat adına çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. Bu vesileyle MADEŞ ailesi olarak başarılarımızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımızı da tebrik eder teşekkürlerimi sunarım. Bu gurur hepimizin” dedi.

 

1972’den bu yana…

 

Bartın’da 1972 yılından beri ofis mobilyaları sektöründe faaliyet göstermeye devam eden Madeş, yenilikçi yapısı, kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet verirken modern ofislerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış ürünler sunuyor.

 

Ürünleri, yenilikçi, işlevsel ve dekoratif özellikleriyle fark yaratırken aynı zamanda her türlü kurumsal kimliğe uygun çalışma alanları oluşturan Madeş, ahşap ve metalin ustalıkla işlenmesi, detay çözümleri, farklı malzeme ve renklerin kullanımı, tasarımlarının özgün olmasını sağlıyor.

 

Sektörel bilgi birikimi ve uzun yıllar boyunca elde edilen deneyimleriyle, hammaddelerini titizlikle işleyerek detayların bir bütün oluşturduğu tasarım anlayışı yaratan Madeş, sahip olduğu birikim ve tecrübelerle, birçok kurum ve kuruluş için memnuniyet esaslı esnek çözümler sunarak projeli dekorasyon uygulamaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Madeş, işlenen kaliteli hammaddelerin yarattığı yüksek standartı sadece Türkiye ile sınırlı tutmamakta ve Avrupa Birliği Ülkeleri başta olmak üzere Orta Doğu ve Afrika'daki birçok noktaya ihracat gerçekleştiriyor. Sektördeki uzmanlığı ve kalitesiyle ülke ve dünya pazarında isminden sıkça söz ettiren Madeş, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler de sunuyor.

 

Teknoloji ustalıkla birleşerek mobilyalara dönüşüyor

 

1972 yılından günümüze ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olan Madeş, yenilikçi yapısı, kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle sektörde fark yaratıyor.

 

Kaliteli ürünler sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedefleyen Madeş, Bartın Organize Sanayi Bölgesi’nde CNC kontrollü makineleri ve uzman teknik kadrosu ile üretim yaparken 17 bin metrekare alanda faaliyet gösteren fabrikasında, en kaliteli malzemeleri, teknolojiyi ustalıkla birleştirerek mobilyalara dönüştürüyor.

 

Yenilikçi tasarım ve AR-GE faaliyetleri, sürekli eğitimli çalışanları sayesinde sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek ilerlemesini sürdüren Madeş, tasarımdan sevkiyata kadar üretimin tüm aşamalarında kaliteyi ön planda tutarak ve çevreye saygı göstererek ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001-2004 Çevre Yönetim Sistemi standartlarına uygun olarak çalışarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

 

ETİKETLER : Bartın MADEŞ Cihat Çakır Ticaret Bakanlığı Türkiye İhracatçılar Meclisi Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ödül
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›