Serkan Çebi, aday adaylığı için başvuruda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çebi, Bartın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. “Bartın’ı yaşanabilir bir Bartın haline getirmiş bir belediyecilik anlayışından geliyoruz” diyen Çebi, Bartın halkının desteğini isteyerek onları utandırmayacağına söz verdi.
Bu haber 2023-12-04 15:50:08 eklenmiş ve 18 kez görüntülenmiştir.

 

“Onları utandırmayacağıma söz veriyorum”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çebi, Bartın Belediye Başkanlığı görevi için MHP Bartın İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

 

43., 44., 45. Dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve partililerin de hazır bulunduğu aday adaylığı başvurusunda önemli mesajlar verildi.

 

 

Özçelik: “Büyük mutluluk duyuyoruz”

 

 

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, başvuru esnasında yaptığı konuşmada, “Şu anda Bartın Belediye Başkanlığı için içimizden biri çok kıymetli, değerli bir hocamız aday olmak istediğini bizlere ilettiler. Bizler de Genel Başkanımızla ve Genel Merkezimize iletmek üzere onların dilekçesini alacağız. Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olan Serkan Çebi, Bartın’da ticaretle uğraşıyorlar. İnşallah onların genç, dinamik, heyecanlı bir siyasetçi olarak Bartın’a kazandırmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah Allah utandırmasın. Bu çıkmış olduğu yolculukta başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin düşüncesiyle, kardeşimizin dilekçesini alacağım ve Genel Merkezimize de ileteceğim inşallah” dedi.

 

 

Çebi: “Tüm Bartın halkının bizlere desteğini rica ediyoruz”

 

 

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Serkan Çebi de Bartın halkının desteğini isteyerek yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Allah’ın izniyle 31 Mart'ta yapılacak olan Belediye Başkanlık seçimi için partimin Bartın aday adaylığımı açıklıyorum. Bu süreç içerisinde ilkokul beşinci sınıftan dahil olmuş olduğum, ülkü ocaklarında başlayan hayatımla birlikte günümüzde, Merkez İlçe Başkan Yardımcıyla birlikte görevime devam etmekteyim. Bartın’ı yaşanabilir bir şehir haline getirmiş bir belediyecilik anlayışından geliyoruz. 31 Mart tarihinde Bartın halkı bizlere teveccüh gösterirse onları utandırmayacağımıza söz veriyorum.

 

 

Ben de çırak olarak başlamış olduğum bu hareket içerisinde Allah’a şükür şimdiye kadar ne ustalarımı utandırdım, ne davamı utandırdım, ne de birlikte yürüdüğüm arkadaşlarımı hiçbir zaman utandırmadım. 14 yıllık belediyecilik sürecimiz içerisinde Bartın’ın birçok sorununu halletmiş bir belediyecilik anlayışımız var. Bartın’ın alt yapı sorununu çözmüş, kanalizasyon sorununu çözmüş, hava kirliği sorunun çözmüş, park ve bahçeleriyle Bartın’ı yaşanabilir bir Bartın haline getirmiş bir belediyecilik anlayışından geliyoruz. Geldiğimiz bu noktada görüyoruz ki artık bir şehrin gerçek şehir olma sorunlarını da hep birlikte artık konuşuyoruz. Bartın’da hepimizin malum olan trafik sorunundan bahsediyoruz. Yani gerçek bir şehrin sorunlarını bahsedebiliyorsak bu 14 yıllık yapılan çalışmaların sağlıklı huzurlu yürümesinden kaynaklı durumlar ve şimdi de genel merkezimize tecelli eden hepimizin bildiği gibi cumhur ittifakı süreci var. Bu süreç Bartın için bizler için çok büyük kazanım. Bartın’ımızın, ittifakın bir milletvekili ve ittifakın bir bakanı mevcut. Haliyle bu hizmetleri artık Bartın’ımıza çok daha rahat, çok daha sağlıklı bir şekilde getirecek olduğumuza inanıyor ve bu anlamda tüm Bartın halkının bizlere desteğini rica ediyoruz.”

 

 

Başvurusunun ardından Çebi, tebrikleri kabul etti.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›