Fırıncıoğlu, sahaya indi! Esnafı ve vatandaşları dinledi

Adaylık başvurusunun ardından sahaya inerek kent merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Bartın Belediye Başkanı ve MHP Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, daha yaşanabilir bir Bartın için çalışmaya devam edeceklerini belirtirken “Vatandaşlarımızın önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-12-20 15:30:03 eklenmiş ve 1094 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Fırıncıoğlu, esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu sonrasında kendisine iletilen tebrikleri de kabul etti.

 

Belediye çalışmalarıyla ilgili vatandaşların görüşlerini alan Fırıncıoğlu, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, ilgili birimleri yönlendirdi.

 

“Çalışmalarımıza devam edeceğiz”

 

Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “İlimizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum. Bartın’ı daha yaşanılabilir bir il haline getirmek için halkımızdan bizzat tavsiyeler almaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize giderek, aday adaylığı başvurumu yapmıştım. Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir kez daha başvurum sırasında yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizde aday adaylığımla ilgili güzel dilek ve temennilerde bulunan tüm vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu esnaf ziyareti ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›