Bartın, ödül aldı!

Bartın, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında “En Yüksek Gerçekleştirme” yapan il ödülüne sahip oldu. Proje kapsamında yaklaşık 35 milyon TL Bartın’a harcanırken 2024 yılı için ise yaklaşık 66 milyon TL kaynak ayrıldı.
Bu haber 2023-12-16 10:58:45 eklenmiş ve 19 kez görüntülenmiştir.

 

 

Yaklaşık 66 milyon TL kaynak ayrıldı

 

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde yürütülen, bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Antalya’da yapılan 2024 Yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayında, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Bartın’ın 2023 yılı proje çalışmaları sonucunda “En Yüksek Gerçekleştirme” yapan il ödülüne layık görüldü.

 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder tarafından alınan ödül Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’a takdim edilmesinin ardından Vali Arslan, İl Tarım ve Orman Müdürü Önder ve proje ekibine teşekkür etti.

 

2023 yılında Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında gerçekleştirilen; hayvan pazarı yapımı, tohum dağıtımı, güneş enerjili çit kurulumu, fındık bahçesi kurulumu, fındık bakım paketi hibesi, sera kurulumu ve yeni ahır yapımı ile yöresel pazar yapımı projelendirme çalışmaları sonucunda yaklaşık 35 milyon TL Bartın’a harcanırken 2024 yılı için ise yaklaşık 66 milyon TL kaynak ayrıldı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›