Bakan Tunç ve Milletvekili Aldatmaz, muhtarları ağırladı

Bartın’daki muhtarlarla Ankara’da bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak, hemşehrilerimizin refahını daha da artırmak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.
Bu haber 2023-12-07 15:23:28 eklenmiş ve 20 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Katip Cumur ile Kozcağız Bölge Muhtarları Derneği Başkanı Ferdi Akyer ve dernek üyesi muhtarlar geçtiğimiz gün Ankara’da önemli temaslarda ve ziyaretlerde bulundu.

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı ziyaret eden Bartınlı muhtarlardan oluşan kalabalık heyet, talep ve önerilerini Ankara’da dile getirdi.

 

 

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından değerlendirmede bulunan Bakan Tunç, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi, Bartın Merkez İlçe mahalle muhtarlarımız ve Kozcağız Beldesi köy muhtarlarımız ile toplantıda bir araya geldik. Güzel memleketimiz Bartın'da yürüttüğümüz projeler ve hemşehrilerimizin talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak, hemşehrilerimizin refahını daha da artırmak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da paylaşımında “Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi ve Kozcağız Bölge Muhtarları Derneği üyesi muhtarlarımız ile birlikte Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u ziyaret ederek Bartın genelinde, köylerimizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

 

ETİKETLER : Adalet Bakanı Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›