Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden Kurucaşile’ye hizmet ofisi

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden Kurucaşile’ye hizmet ofisi
Bu haber 2023-11-13 14:48:55 eklenmiş ve 57 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Birlik tarafından verilen hizmetleri Kurucaşile’ye taşıdı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kurucaşile Hizmet Ofisi’nin açılışı yapılırken haftanın belirli günlerinde Kurucaşile esnafına hizmet vermeye başladı.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Kurucaşile’ye açtıkları hizmet ofisinin Kurucaşileli esnaflara hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Birlik Başkanı Akdeniz, bir süre önce yerinde ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Kurucaşile’de hizmet ofisi açmak için harekete geçtiklerini hatırlatırken Akdeniz açılışın ardından esnafları ziyaret etti.

Akdeniz, Kurucaşileli esnafların yerinde hizmet alma isteğini dikkate alarak birliğe bağlı ajans olarak kayıtlı olan üyelere Bartın’a gelmek yerine yerinde hizmet alabilmeleri için haftanın belirli günlerinde Kurucaşile’de hizmet verecek bir ofis açtıklarını ifade ederken bu kapsamda 205 esnafın hizmet alacağını dile getirdi.

205 esnaf faydalanacak

Akdeniz açıklamasında, “Esnaf Odası bulunmayan Kurucaşile’de esnaflar iş ve işlemleri için Bartın’a gelmek zorunda kalıyordu. Yeni açılan ofisle birlikte 205 esnaf, işlemlerini halletmek için Kurucaşile’den Bartın’a kadar gelmeyecek, işlemlerini haftanın belli günleri yeni açılan ofiste gerçekleştirebilecek” dedi.

Esnaftan yoğun ilgi

Ofisin açılmasının ardından Kurucaşileli esnaf ve vatandaşlar teşekkür ziyareti için Akdeniz’i ziyaret etti. Akdeniz ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Ofisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan tüm üyelerimize ve değerli esnafımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›