Genç Ensar’ın konuğu Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı oldu

Ensar Vakfı Bartın Şube Gençlik Kolları’nın organize ettiği programda üniversiteli gençlerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Bu haber 2023-12-13 14:33:41 eklenmiş ve 12 kez görüntülenmiştir.

 

Ensar Vakfı Bartın Şube Gençlik Kolları’nın organize ettiği programda Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

 

 

Ensar Vakfı Bartın Şube Başkanı Murat Yıldırım’ında katıldığı programda, gençlerle eğitim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu, öğrencilerin talepleri dinlendi.

 

 

Gençlere, eğitim hayatları ile ilgili tavsiyelerde de bulunan Müdür Aşcı, gençlere ülkemizin yarınlarının emanet edileceğini vurgulayarak, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’ya ve programımıza katılan gençlere teşekkür eden Ensar Vakfı Bartın Şube Başkanı Murat Yıldırım da, öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ve imkânlar dâhilinde ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Yıldırım, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Siz ülkemizin sadece geleceği olmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda onun ve dünyanın da bugünüsünüz. İlgili yükseköğretim kurumlarında nasıl geliştiğiniz ve sizi hangi konuların ilgilendirdiği bizim için çok önemlidir” dedi.

 

 

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Yıldırım, “Hayalinizdeki profesyonel potansiyelinizi ve hem akademik hem de kişisel anlamda tüm hedeflerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz için hepinize kişisel ve akademik başarılar, azim ve sebatkar olmanızı diliyorum. Cesur, çalışkan, hedefe yönelmiş ve üretici olun. Bartın’ın sizin eviniz olduğunu ve ilimizin ve ülkemizin sizin bilginize, gücünüze ve enerjinize ihtiyacı olduğunu unutmayın” şeklinde konuştu.

 

 

Gençliğin her zaman yeni bir heyecan ve hedef olduğunu da kaydeden Yıldırım, “Gençlik yaşı genç olan değildir.  İdealleri olan, vatanı, milleti bayrağı için idealleri olan herkes gençtir. Bütün mazlumlara umut olma hedefi taşıyan, ülkesi için projeler yapan gençler bizim geleceğimizdir. Gençlik idealleri uğruna çaba göstermektir. Ülkem için ne gibi idelerimiz olduğunu sorgulamamız lazım. Bu ideler uğruna fedakârlık yapaya hazırsanız işte o zaman gençsiniz. Biz gençlerimizden de, gençlerimizin heyecanından da gurur duyuyoruz. Çalışmak sizden, destek bizden” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›