MHP’nin 100 kişilik dev kadrosu Ankara’daydı

Milliyet Hareket Partisi’nin (MHP) Bartın İl Başkanlığı kabalık bir heyetle Ankara’ya gitti. Bartın’da mevcut Belediye Başkanı olarak yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Parti Genel Merkezi’ne adaylık başvurusunu yaptı.
Bu haber 2023-12-14 14:19:39 eklenmiş ve 18 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıcınoğlu, resmen başvurusunu yaptı!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Tüm Türkiye ve Bartın, 31 Mart 2024 seçimlerine giderken, cevabı aylardır merak edilen sorulardan biri, cevabını buldu.

 

 

22 Mart 2023’te belediye meclisi kararıyla başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ankara’da MHP’den belediye başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanlığı teşkilatı adaylık başvuruları için 100 kişilik kabalık bir heyetle Ankara’ya giderken heyette Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, Ulus İlçe Başkanı Muammer Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek, Bartın Belediye Başkan aday adayı Serkan Çebi ve Berat Karakuş, Kozcağız Belediye Başkan aday adayı Savaş Buyurman, Abdipaşa Belediye Başkan aday adayı İsa Tunçer, Belediye Meclis Üyesi aday adayları, önceki dönem Belediye Başkanı Cemal Akın ile parti yönetimi yer aldı.

 

 

Başvuru öncesin Genel Merkez binası önünde EYBEY Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Özçelik, Bartın İl Başkanlığı’nda kabul ettikleri aday adaylık başvurularını MHP Genel Merkezi’ne iletmek üzere Ankara’da olduklarını ifade ederek sürecin hayırlı olmasını diledi. MHP İl Başkanı Özçelik, açıklamasında; “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı olarak teşkilatlarımızla beraber bitmiş olan çalışmalarımızın ürünü olarak Genel Merkezimize belediye başkan aday adaylarımızın başvuruları için gelmiş bulunuyoruz. Genel Merkezimizin önünde bir aile fotoğrafı çektirdik. Bugün inşallah başvurularımızı yapacağız. Bartın’ımıza ve ülkemize inşallah hayırlara vesile olur” dedi.

 

 

Başvurularını yaptılar

 

 

Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için başvurularını yenilerken İsa Tunçer Abdipaşa Belediye Başkanlığı için, Savaş Buyurman Kozcağız Belediye Başkanlığı için başvurularını MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

 

 

Başvuruların ardından da kısa bir değerlendirme yapan MHP İl Başkanı Özçelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunurken “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Teşkilatı olarak Belediye Başkan Aday Adaylarımızla birlikte başvurularımızı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye iletilmek üzere Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Beye yaptık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

Aday Fırıncıoğlu olacak

 

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerde Devlet Bahçeli ile fotoğraf veren Fırıncıoğlu, aday adaylığı başvurusunu resmen yaparken MHP’nin Bartın adayı olarak Fırıncıoğlu’nu ilan edeceğine artık kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Partilerin aday belirleme süreçlerinde sona yaklaşılırken AK Parti ile MHP’nin ittifak yapacağı illerin de önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Fırıncıoğlu’nun başvurusu, müzakere sürecinde Bartın üzerinde ittifak görüşmelerinin de tamamlandığını gösteriyor.

ETİKETLER : Bartın 31 Mart 2024 seçimleri Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›