Bartın’da Rozz Restoran hizmete açıldı

Bartın’da yeni ferah bir restoran daha açıldı. Bartın’ın Asma Köprü yanında Ali Güngörür tarafından hizmete açılan Rozz Restoran, Bartın Irmağı’nın eşsiz manzarası eşliğinde bekliyor. Bartın’ın Asma Köprü yanında Bartın’da Ali Güngörür tarafından Rozz Restoran hizmete açıldı.
Bu haber 2023-11-03 14:17:44 eklenmiş ve 21 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

Bartın’da yeni ferah bir restoran daha açıldı. Bartın’ın Asma Köprü yanında Ali Güngörür tarafından hizmete açılan Rozz Restoran, Bartın Irmağı’nın eşsiz manzarası eşliğinde bekliyor. Bartın’ın Asma Köprü yanında Bartın’da Ali Güngörür tarafından Rozz Restoran hizmete açıldı.

Bartın Irmağı’nın eşsiz manzarasına nazır Restoran, menüsündeki birbirinden lezzetli yemeklerinin yanı sıra, ferah bir ortamda sunulan kaliteli hizmeti ile kısa sürede Bartınlıların tercih ettiği mekanlar arasındaki yerini aldı.

 Menüsündeki yerel lezzetler ile iki ay gibi kısa bir sürede herkesin dilinde yer etti bile. Güzel yemekleri bu kadar popüler yapan bir unsur da kuşkusuz Bartın Irmağı’nın yanı başında yeşilin envai çeşidi eşliğinde yemek yiyip vakit geçirme imkanı sunuyor olması da geliyor.

 

Kısa sürede vatandaşların vazgeçilmez mekanları arasına girdi

 

Rozz Restoran, hem açık hem de kapalı mekanda müşterilerine kaliteli ve hızlı hizmet sunabiliyor. Mekan’da hafta sonlarında ise kahvaltı yoğunluğu yaşanıyor. Cumartesi ve Pazar günleri sabah erken saatlerden itibaren öğleden sonraya kadar Bartınlılar bu mekanda enfes bir kahvaltıyı oldukça cazip bir ücret karşılığında yapabiliyorlar. Kısa sürede vatandaşların vazgeçilmez mekanları arasına giren Rozz’da yöresel yemekler ve kahvaltı kadar tatlılar da büyük beğeni topluyor. Bu yüzden de masalar çoğunlukla dolup dolup boşalıyor.

 

Dev ekranda maç

Mekanı cazip kılan özelliklerinden biri de Süper Lig’in yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve UEF ile Kongerans Ligi maçlarının olduğu günlerde dev ekranda maç izleme keyfini müşterilerine sunuyor olması.

İşletme sahibi Ali Güngörür,  mekanın vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirtirken, amaçlarının lezzet ve hizmet kalitesini sürekli artırarak müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatla sunabilmek olduğunu söyledi ve tüm Bartınlıları güzel bir manzarada eşsiz lezzetleri tatmak için restoranlarına beklediklerini söyledi.

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›