“Türkiye Yüzyılı’nda değer üretmeye devam edeceğiz”

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 2023-2024 Akademik Yılı’nın başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında “İlk günkü heyecanla Türkiye Yüzyılı’nda değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-10-04 11:16:18 eklenmiş ve 24 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Üniversitesi’nde (BARÜ) 2023-2024 Akademik Yılı başladı. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni akademik yılın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Öğrencisi, mezunu, akademik ile idari insan kaynağı ve tüm bileşenleriyle BARÜ’yü büyük bir aile olarak gördüklerini ifade eden Rektör Uzun, “Yeni akademik yıl, yeni hedefler ve yeni heyecanları beraberinde getiriyor. Büyük bir aile olarak ‘Birlikte Başarıyoruz’ anlayışıyla elde ettiğimiz kazanımları daha iyiye ulaşma azmi ve kararlılığını taşıyan tüm bileşenlerimizle yarınlara taşıyacağız. Türkiye Yüzyılı’nı inşa ve ihya edeceğine inandığımız gençlerimizle çıktığımız gelecek yolculuğunda birbirimizden öğrenecek ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz”

 

Rektör Uzun, BARÜ’nün ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılara atıfta bulunarak “Üniversitemiz, geçtiğimiz yıllarda birçok önemli başarıya imza atan tüm bileşenleriyle her geçen gün kendini daha da geliştiriyor ve geleceğe kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor. Kuruluşunun 15. yılında dünyanın en bilinen yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından biri olan Times Higher Education (THE) ‘Araştırma Kalitesi’ kategorisinde 563. sırada yer alırken Türkiye’de 2. olmayı başardık. Genel sıralamada 1001-1200 bandına girmeyi başaran Üniversitemiz, Türkiye’nin en iyi 12. üniversitesi olarak açıklandı. Bilimsel çalışmaların yanında kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle de öne çıktığımız bu süreçte, ortak aklın da erdemiyle her alanda sürdürülebilir bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna birlikte değer katacağız”

 

Rektör Uzun, mesajında öğrencilere de seslenerek “Sevgili Öğrencilerimiz, Bartın Üniversitesi olarak en temel önceliğimiz sizlersiniz. Birlikte çıktığımız bu yolculukta hem birey hem de kurum olarak sınırlarımızı genişleteceğimize, ufkumuzu daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak başarı çıtanızı daha da yukarılara çıkaracak ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna birlikte değer katacağız. Bu düşüncelerle 2023-2024 Akademik Yılı’nın tüm öğrencilerimiz ile akademik ve idari insan kaynağımıza hayırlar getirmesini diliyorum. BARÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimize de ‘hoş geldiniz’ diyor, gelecek yolculuğunda muvaffakiyetler diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun 2023-2024 Akademik Yılı
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›