Özel İdare spor yatırımlarına devam edecek

Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, 1 Kasım Çarşamba günü Bartın İl Özel İdare Meclis’i Özel İdare Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda 2024 yılında spor yatırımların devam edeceğini belirtti.
Bu haber 2023-11-03 14:15:49 eklenmiş ve 34 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Özel İdare Meclis’i, Özel İdare Meclis toplantı salonunda, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında yapılan toplantıda  İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, spor bütçeleri hakkında  spor kulüplerini ve spor camiasını sevindiren açıklamalarda bulundu.

 İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında, yapılan toplantıda 2024 yılı bütçe görüşmeleri 1 Kasım Çarşamba günü  İl Genel Meclis üyeleri Ali Eyüpustaoğlu, Uğur Yılmaz, Göker Giray Gülsoy, Kadir Saraç, Bekir Karabacak, Ayhan Özçelik, Nurdanur Metin, Atnen Aydoğan, Bahattin Kazguç, Abdullah Kaleli ve Orhan Ölçek’in katılımıyla  gerçekleştirildi.

 İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, toplantıda  2024 bütçesinde spora ayrılacak bütçe ile ilgili de  açıklamalarda bulundu. Her yıl  geleneksel olarak spor kulüplerine malzeme yardımı yapan İl Özel İdare 2024 yılında da yardımların devam edeceğini söyledi.

 Spor yatırımları ile ilgilide önemli  açıklamalarda bulunan Dursun, geçmiş yıllarda birçok köyümüzde futbol sahalarının oluşturulması ile ilgili çalışmaların yapıldığını ve ihtiyaç olan uygun  yerlerde saha yapımlarının gerçekleştirileceğini ifade etti.

 2023 yılında da Merkez Ulugeçitambarcı, Kozcağız Aşağıdere, Amasra Gömü Köyü ile Göçkün Köyünde ve Ulus Dibektaş köyünde saha ve saha düzenlemelerinin yapıldığın belirten İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, önümüzdeki dönemde de uygun alanlarda bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 Yapılan toplantıda Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan  Dursun BAL Ligi’nde ilimizi temsil eden Bartın Spor ve diğer Amatör spor kulüplerine  spor malzemesi alımında destek olduklarını, bunun yanında 2024 yılında da aynı anlayışla bütçe imkanları ölçüsünde sporcuları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›