Betül Demir, Bartın’ı coşturdu

Konser için geldi, klip çekip dönecek!
Bu haber 2023-11-02 14:14:11 eklenmiş ve 34 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

Cumhuriyetin 100. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda ünlü sanatçı Betül Demir konseri düzenledi. Bartın’da konser vereceğini öğrenince şehirle ilgili araştırma yaptığını belirten ünlü sanatçı, yeşiliyle mavinin buluştuğu Bartın’a hayran kaldığını söylerken klip çekimi için Bartın’da kaldı.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Betül Demir konseri düzenledi.

31 Ekim Salı günü saat 20.00’da düzenlenen konserde ünlü sanatçı alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Ünlü sanatçı, şarkılarının yanında marşlar da söyleyerek Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.

Ünlü sanatçının konseri öncesinde Bartın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kadın Acil Destek Uygulaması(KADES) ile ilgili bilgi verildi. Yapılan sunumun ardından ünlü sanatçı sahne aldı.

Ücretsiz araç kaldırıldı

Konser programı için Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatı doğrultusunda merkeze uzak mahallelerden ücretsiz araç kaldırıldı.

Sahneye çıktığında konuşma yapan Demir, ücretsiz araç kaldırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bartın’da konser vereceğini öğrenince şehirle ilgili araştırma yaptığını belirten ünlü sanatçı Demir, yeşiliyle mavinin buluştuğu Bartın’a hayran kaldığını söyledi. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na kendisini bu konser programına davet ettikleri için teşekkür eden Demir, Bartın’da klip çekimi için kalacağını ifade etti.

“Gururu ve heyecanı içindeyiz”

Konser programında konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın büyük coşkusu, gururu ve heyecanı içindeyiz. Bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kahraman mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımızla, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların akabinde söylediği şarkılarla ünlü sanatçı kulakların pasını sildi. Belediye Başkanı Fırıncıoğlu ve eşi Hatice Fırıncıoğlu, Betül Demir’e konser sonunda çiçek takdim ederek Bartın’a özgü tel kırma hediye takdiminde bulundu. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›