Aladağ bölgesinde çevre düzenlemesi!

Aladağ Mahalle 531. Sokak’taki ortak kullanım alanlarında gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Çalışmalarımızın tamamlanması ile bu bölgemize de daha güzel bir görünüm kazandıracağız. Şimdiden bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 2023-12-14 14:13:16 eklenmiş ve 173 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Aladağ Mahalle 531. Sokak’taki ortak kullanım alanlarında gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

 

Çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Fırıncıoğlu, gerekli talimatları verdi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak adına birçok noktada üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştirdik.  Aladağ Mahalle 531. Sokak’ta yaptığımız çalışmalar da bunlardan bir tanesi… Zamanla deforme olan araç yolunu sıcak asfaltla düzenledik. Trafiğin yoğun olduğu bu bölgede yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla da çalışma gerçekleştirdik. Yol çizgileri çizilmesi ve trafik işaret ve tabela montajı çalışması yaparak güvenli hale getirdiğimiz bu yolumuzu çok daha güzel bir görünüme de kavuşturduk. Son olarak da üstyapısını yeniden düzenlediğimiz bu noktada çevre düzenleme çalışması başlattık. Çalışmalarımızın tamamlanması ile bu bölgemize de daha güzel bir görünüm kazandıracağız. Şimdiden bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›