Ufuk Şahin, gençlik enerjisi ve dinamik bakış açısıyla

AK Parti Abdipaşa Belediye Başkan aday adayı Ufuk Şahin, genç ve dinamik oluşu ile etkili siyaseti ve mütevazi tavırlarıyla vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Genç yaşına rağmen gerek memuriyet hayatındaki gerekse sivil toplum kuruluşlarındaki başarılarıyla dikkat çeken Abdipaşa Belediye Başkanı Ufuk Şahin, “Gençlik enerjisiyle, dinamik bir bakış açısıyla Abdipaşa’yı daha ileriye taşıyacak projelerle yola çıkıyorum. Bugüne kadar üstlendiğim görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde oldum. Abdipaşa’nın dinamizmini ve potansiyelini değerlendirerek, beldemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba sarf edeceğim” dedi.
Bu haber 2023-12-15 14:08:59 eklenmiş ve 143 kez görüntülenmiştir.

 

Daha yaşanabilir bir Abdipaşa için çalışacak

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da son dönemde yetişen genç ve dinamik siyasetçilerinden biri olan Ufuk Şahin, siyasi kariyerine bir adım daha ekleyerek Abdipaşa Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

 

 

Bartın’da birçok dernekte ve sivil toplum kuruluşunda önemli görevlerde bulunan Ufuk Şahin, memuriyet hayatındaki başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

 

 

Gençlik enerjisi ve dinamizmiyle Abdipaşa’ya daha fazla hizmet etmek istediğini belirten Şahin, doğup büyüdüğü Abdipaşa’da daha güzel günler için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

 

 

“Abdipaşa için çalışacağım”

 

 

Aday adaylığı sürecinde partililerin ve Abdipaşalı hemşehrilerinin desteklerine talip olduğunu belirterek, birlikte daha güçlü ve hizmet odaklı bir Abdipaşa için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

 

 

Şahin, “Gençlik enerjisiyle, dinamik bir bakış açısıyla Abdipaşa’yı daha ileriye taşıyacak projelerle yola çıkıyorum. Bugüne kadar üstlendiğim görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde oldum. Abdipaşa’nın dinamizmini ve potansiyelini değerlendirerek, beldemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba sarf edeceğim” dedi.

 

 

“Abdipaşa için en iyisini hedefliyoruz”

 

 

Şahin, bu süreçte partisi ve belde halkının desteğine güvendiğini belirterek, “Abdipaşa için en iyisini hedefliyoruz. Yol arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin destekleriyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Ufuk Şahin’in Belediye Başkan aday adaylığı, Bartın ve Abdipaşa’daki siyasi arenada heyecan yaratırken, yerel seçimlere yönelik beklentileri de artırdı.

 

 

Bartın’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için cadde cadde, sokak sokak gezmeye başlayan ve her bulduğu fırsatta halk ile iç içe olan AK Parti Abdipaşa Belediye Başkan aday adayı Ufuk Şahin, genç ve dinamik oluşu ile etkili siyaseti ve mütevazi tavırlarıyla vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

 

 

"Türkiye Yüzyılı'nın başladığı yeni dönemde hep yeni, hep ileri diyerek” geçtiğimiz günlerde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra çalışmalarına aralıksız devam eden Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip istek önerileri üzerinde görüşerek desteklerini istiyor.

 

 

“Marka bir belde inşa edeceğiz”

 

 

Gönüllü ve genç bir ekiple hareket eden Şahin, Abdipaşa halkının  ilgisi ve desteği karşısında mutlu olduğunu belirtirken “Bize düşen ortak aklı ön planda tutarak Abdipaşa’yı daha da yaşanılabilir bir belde haline getirerek el birliği ile daha ileriye taşımaktır. Hiç kimsenin kaygı taşımayacağı ve herkesin huzurla yaşamak isteyeceği marka bir belde inşa edeceğiz” dedi.

 

 

Ufuk Şahin, kimdir?

 

 

10 Şubat 1987 tarihinde Bartın'ın Ulus ilçesinde, esnaf bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretimini Abdipaşa ilköğretim okulu ve Bartın İnönü ilköğretim okulunda tamamladıktan sonra lise eğitimini Bartın Lisesi ve akabinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve İşletme Bölümünden Çift Anadal yapmak suretiyle 2009 yılında Yüksek Şeref öğrencisi olarak mezun oldu. Bartın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölgesel Kalkınma İktisadı Anabilim dalı yüksek lisans yapmakta olup "TR 81 bölgesindeki Tarım ve Orman kalkındırma Kooperatiflerinin Bölgenin Kalkınmasındaki Rolü" üzerine tez aşamasında çalışmaktadır. İş hayatına 2009 yılının Temmuz ayında Bartın Ziraat Bankasında Servis Görevlisi olarak başladı, akabinde 2011 yılında merkezi atama ile Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Memur kadrosuna atandı. 2014 yılında Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne tayin oldu. 2015 yılında görevde yükselme sınavında Türkiye dördüncüsü olarak Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Şef kadrosuna atandı. Halen belirtilen kadro ile işverenler Servis Şefi olarak hizmetine devam etmektedir. Sivil toplum hayatına ilişkin yoğun çalışmalarda yer alarak Sosyal Güvenlik Ailesi Derneği kurucusu ve denetim kurulu başkanlığı yaptı. Bartın Ulus Kumluca ve Abdipaşalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(BUKAD) Kurucusu ve Genel Başkanı olarak Bartın ilindeki sivil toplumun kamu kurumları ile ortak projelerde birlikte çalışmasına örnek olacak Ulus Belediyesi ile "Gurbetçi buluşması etkinliği” Bartın Sivil Toplum ve İlişkiler Müdürlüğü ile derneklere dönük eğitim programı, Bartın Belediyesi ile birlikte iftar ve kahvaltı Programları, Bartın Valiliği ile birlikte 100 depremzede çocuğumuz ile Bartınspor arasında "Çocuklar Gülsün Bartın Tek Yürek" sloganı ile gösteri maçı etkinliğine ve BUKAD Türk Sanat Müziği Korosu ile birlikte il ve ilçelerimizde Türk Sanat Müziğini sevdirmek için konserler düzenlendi. Bartın Dernekler Federasyonu Bartın İl Temsilciğinin kurucu başkanı olarak derneklerin bir araya gelmesine ve ortak projelerde çalışmasına vesile oldu. Bartınspor Yönetim kurulunda Sayman ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın Merkez ilçe Başkanı olarak faaliyetlerine devam etmekte olup, bir kız çocuğu babası.

 

 

Her zaman sahada ve her zaman halkla iç içe olduğunu bir kez daha gösteren Şahin, genç bir ekiple meydanı boş bırakmıyor.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ufuk Şahin Abdipaşa Belediye Başkanlığı aday adayı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›