Aldatmaz, Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret ederek Bartın'daki eğitim yatırımlarını değerlendirdi. Aldatmaz ve Bakan Tekin, eğitim sektöründe yapılan çalışmaları ele alarak, Bartın’ın eğitim alanında karşılaştığı ihtiyaçları ve sorunları görüştü.
Bu haber 2023-08-11 16:30:07 eklenmiş ve 2851 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’daki eğitim yatırımları görüşüldü

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Meclis’in tatil dönemini boş geçirmeyen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, bir yandan Bartın’daki ziyaretlerine devam ederken bir yandan da Ankara’daki önemli temaslarını sürdürüyor.

 

 

Geçtiğimiz gün beraberindeki Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la toplantıda bir araya gelen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ardından da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret ederek Bartın'daki eğitim yatırımlarını değerlendirdi.

 

 

Aldatmaz ve Bakan Tekin, eğitim sektöründe yapılan çalışmaları ele alarak, Bartın’ın eğitim alanında karşılaştığı ihtiyaçları ve sorunları görüştü.

 

 

Milletvekili Aldatmaz, Bartın halkının eğitime verdiği öneme dikkat çekerek eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, Bartın’daki okulların fiziki altyapısının iyileştirilmesi ve modernizasyonunun önemine vurgu yaptı.

 

 

Bakan Tekin ise Bartın’da eğitimin kalitesini yükseltmek için yapılan çalışmalara desteklerinin süreceğini belirtti.

 

 

Ziyaret sonucunda, Bartın’daki eğitim yatırımlarının değerlendirilmesi ve ilin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri üzerinde mutabakata varıldı.

 

 

Bartın Milletvekili Aldatmaz, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e teşekkür ederek, ilin eğitim alanındaki gelişimine katkıda bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

 

ETİKETLER : Yusuf Ziya Aldatmaz AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›