Vali Arslan, Özel İdare ekiplerine teşekkür etti

Bartın’da 9 Temmuz’da meydana gelen sel ve taşkından etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmaların son durumu hakkında brifing alan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, yaşanan sel ve taşkının izlerini gidermek amacıyla ilk andan itibaren özveriyle çalışan tüm Özel İdare ekiplerine teşekkür etti.
Bu haber 2023-08-09 14:18:31 eklenmiş ve 2130 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 9 Temmuz 2023 tarihinde Bartın’da meydana gelen sel ve taşkından etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmaların son durumu hakkında İl Özel İdaresinde brifing aldı.

 

 

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya ve Özel İdare Birim Müdürlerinin hazır bulunduğu brifingde İl Özel İdaresinin sorumluluk sahasında bulunan köy yollarının asfaltlanması ve bakım-onarım çalışmaları, plajlardaki temizlik ve düzenleme işleri, köprü tahkimat ve yol göçüklerine dolgu çalışması, su ve kanalizasyon gibi altyapı tesislerinin onarım işlemleri hakkında ayrıntılı sunum yapıldı.

 

 

Vali Arslan, yaşanan sel ve taşkının izlerini gidermek amacıyla ilk andan itibaren özveriyle çalışan tüm Özel İdare ekiplerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›