Rektör Uzun’dan TSO’ya ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, oda olarak Bartın Üniversitesi’ne verilen desteğin önemli olduğunu, üniversite ve sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile Bartın Üniversitesi’nin çok daha iyi bir noktaya ulaşacağını ifade etti.
Bu haber 2023-08-09 14:17:31 eklenmiş ve 2112 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Başkan Yardımcısı İlker Yıldırım, Sayman Üye Keramettin Şenkal, Bartın TSO Akademik Danışmanı Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bayram Dündar ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara hazır bulundu.

 

 

Ticaret Sanayi Odasında gerçekleşen ziyarette, 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Kutlubey Yerleşkesinde düzenlenecek olan 6. Ar-Ge Proje Pazarı ve 2023-2024 Akademik Yılında üniversitemizle odamız arasında yapılacak projeler konuşuldu.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Üniversitesi’yle her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ve oda olarak yeni projeler için yeni fikirlere her zaman açık olduklarını belirtti.

 

 

Misafirperverliği için Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Rektör Uzun, oda olarak Bartın Üniversitesi’ne verilen desteğin önemli olduğunu, üniversite ve sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile Bartın Üniversitesi’nin çok daha iyi bir noktaya ulaşacağını ifade etti.

 

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›