Uzman kişi ve kurumlarla görüşülecek!

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleştirilen Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında sel sonrası üyelerin zarar görmesi nedeniyle oda öncülüğünde Bartın Irmağının ıslah çalışması ve turizme kazandırılmasına yönelik uzman kişi ve kurumlarla görüşmeye başlanması yönünde karar alındı.
Bu haber 2023-08-09 14:14:06 eklenmiş ve 2102 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlker Yıldırım, Cem Yıldız, Muhasip Üye Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ufuk, Necati Sandıkçı ve Genel Sekreter Ahmet İncekara’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Olağan gündem maddelerinin yer aldığı toplantıya, Kobizon Danışmanlık firma sahibi Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu ve Bartın TSO Akademik Danışmanı Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bayram Dündar katıldı.

 

 

Toplantıda sel sonrası üyelerin zarar görmesi nedeniyle oda öncülüğünde Bartın Irmağının ıslah çalışması ve turizme kazandırılmasına yönelik uzman kişi ve kurumlarla görüşmeye başlanması yönünde karar alındı.

 

 

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, yönetim kurulu çalışma planı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›