Çalışmalar tamamlandı!

Bartın Belediyesi tarafından kent merkezinde 12 bin 500 metrekare alanda gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yürütülen asfalt çalışmaları esnasında sahadan ayrılmadı. Çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, gerek birebir görüştüğü gerekse de sosyal medya üzerinden vatandaşların övgüsüyle karşılaştı. 5 günlük çalışma süresinde personelini bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Fırıncıoğlu, öğle yemeklerini de personeli ile birlikte yedi.
Bu haber 2023-08-08 13:14:35 eklenmiş ve 44 kez görüntülenmiştir.

 

Şehir merkezi yeni kimliğine kavuştu

 

 

Bartın Belediyesi, kent merkezinde hasar gören yollarda gerçekleştirmiş olduğu üstyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

 

 

12 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleşen çalışmalar 5 gün içinde tamamlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında 155. Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi, Asma Caddesi ve Kavaklı Caddesi sıcak asfalt ile yeniden düzenlenerek halkın hizmetine sunuldu.

 

 

Söküm ve asfalt çalışmaları koordineli gerçekleşti

 

 

Çalışmalar 02 Ağustos 2023 tarihinde Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı 155. Cadde ile başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiren çalışma kapsamında caddenin sökümü yapılarak sıcak asfalt ile yeniden düzenlendi.

 

 

Söküm ve asfalt çalışmalarının koordineli şekilde gerçekleştiği çalışmalar Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nde devam etti. Araç trafiğine kapatılarak yapılan çalışmalar ulaşımda aksama olmaması için hızlı şekilde sürdü.

 

 

Yaklaşık 5 günlük çalışma neticesinde şehir merkezinde ki 12 bin 500 metrekarelik alan sökümü gerçekleştirilerek sıcak asfalt ile yeniden düzenlendi.

 

 

Başkan çalışanları bir an olsun yalnız bırakmadı

 

 

Çalışmalar sebebiyle ulaşımda aksama olmaması için sabahın ilk saatlerinde çalışmalarına başlayan ekipler mesai saati gözetmeksizin çalıştı. Çalışmalar gecenin geç saatlerine kadar durmaksızın devam etti.

 

 

Yoğun programından fırsat bulduğu her anı büyük bir özveriyle çalışan personelinin yanında değerlendiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, hem çalışmaları inceledi, hem de personeli ile sohbet etti.

 

 

5 günlük çalışma süresinde personelini bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Fırıncıoğlu, öğle yemeklerini de personeli ile birlikte yedi.

 

 

Vatandaşlardan Başkan’a övgü

 

 

Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yürütülen asfalt çalışmaları esnasında sahadan ayrılmadı. Çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, gerek birebir görüştüğü gerekse de sosyal medya üzerinden vatandaşların övgüsüyle karşılaştı.

 

 

“Beğenileri ve destekleri bizleri onurlandırdı”

 

 

Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, “Zamanla deforme olan, gerek hava koşulları gerekse de ağır tonajlı araçların trafikte seyretmesiyle yıpranan yollarımızı vatandaşlarımızın ulaşımlarında mağdur olmamaları amacıyla asfalt ile yenileyerek halkımızın istifadesine sunduk.  Yaklaşık 5 günlük çalışma neticesinde 155. Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi, Asma Caddesi ve Kavaklı Caddesi’ni kapsayan 12 bin 500 metrekarelik alanı sıcak asfalt ile düzenleyerek sorunsuz hale getirdik. Bu süreçte ekiplerimizin büyük özveriyle çalıştığı sahada, vatandaşlarımızın övgüleri, beğenileri ve destekleri bizleri onurlandırdı. Çalışmalar süresinde bizleri anlayışla karşılayan ve sabır gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›