Rektör Uzun, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret eden Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, bilimin ışığında parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerinin de altını çizerek “Üniversite olarak ihtisaslaşma alanımıza yönelik çalışma alanlarımız başta olmak üzere insanlık yararına teknolojiler ve sağlık alanında yaptığımız çalışmalarla değer üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2023-08-07 13:04:28 eklenmiş ve 46 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek üniversitenin gelecek stratejileri hakkında bilgi verdi.

 

 

Ziyarette, BARÜ’nün eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında elde ettiği başarıları aktaran Rektör Uzun, sağlık bilimleri başta olmak üzere bölgesel kalkınma odağında üniversite olarak ortaya konulan hedeflerden bahsetti.

 

 

BARÜ’nün ülkemizin bilim ve teknoloji temelli kalkınma hedeflerine önemli katkı sunduğunu aktaran Rektör Uzun, “Üniversitemizin bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu noktada tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyor, önemli kazanımlar elde ediyoruz” dedi.

 

 

Rektör Uzun, bilimin ışığında parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerinin de altını çizerek “Üniversite olarak ihtisaslaşma alanımıza yönelik çalışma alanlarımız başta olmak üzere insanlık yararına teknolojiler ve sağlık alanında yaptığımız çalışmalarla değer üretmeye devam ediyoruz. Bir yandan geleceğimizi ihya ve inşa edecek gençlerimizi en iyi şekilde hazırlarken diğer yandan geleceğe dönük projeler hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu düşüncelerle bizleri yakından takip ederek yarınlara olan yürüyüşümüzde destek veren Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BARÜ Orhan Uzun Fahrettin Koca
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›