Aldatmaz, devam eden yatırımları inceledi

Bartın’da devam eden yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın halkının AK Parti ve şahsına duyduğu güvene karşılık Bartın’a hizmet için bir dakikasını bile boşa geçirmeyeceğini vurgulayarak “İlimizin dört bir yanını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet ağlarıyla donatmayı sürdüreceğiz. Tüm bunları hep birlikte başaracağız. Sizlerin güveni ve desteğiyle daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-08-07 12:55:03 eklenmiş ve 2155 kez görüntülenmiştir.

 

“Daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’da devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

 

 

12 bin kişiye istihdam sağlayacak

 

 

İlk olarak Filyos’ta incelemelerde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Dinçer Çavuşoğlu, Fahrettin Özkaya ve Murat Yıldırım ile birlikte Filyos Projesi Saha Müdürü Murat Uçar’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Milletvekili Aldatmaz, sahada yapılan çalışmaları yerinde takip ederken Filyos Endüstri Bölgesinin başta Bartın-Zonguldak ve Karabük olmak üzere ülke ekonomisine çok büyük bir değer katacağını ifade etti.

 

 

Filyos Limanı ve Filyos Endüstri Bölgesi’nin Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere bölgenin kalkınmasında önemli bir rol üstleneceğini ve ülke ekonomisine de değer katacağını belirten Aldatmaz, yaptığı açıklamada “Bölgemizin dev projesi Filyos Limanında inşaat hızla ilerliyor. Türkiye’nin 3. büyük limanı olan Filyos Limanı Projesi ile Batı Karadeniz’de kuzey-güney akışında kombine taşımacılık hizmeti verilecek bir tesise kavuşuyor. 1 Haziran 2015 tarihinde Endüstri Bölgesi ilan edilen Filyos Projesi’nde yaklaşık 12 bin kişiye istihdam sağlayacak. Filyos Endüstri Bölgesinin önemli bir unsuru olan Filyos Limanı, demiryolu, havalimanı ve karayolu ile desteklenen bir konumda Türkiye'nin Karadeniz'e açılan kapısı olacak. II. Abdülhamit'in rüyalarından biri olan Filyos Limanı ve Filyos Endüstri Bölgesi, Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere bölgemizin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek ve ülkemiz ekonomisine değer katacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Tüm imkanlara sahip olacak!

 

 

Kent merkezinin yanı sıra ilçe, belde ve köylerde de ziyaretlerde bulunan Aldatmaz, daha sonra da AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte yapımı devam eden Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Hızla ilerleyen çalışmalar hakkında bilgi alırken 730 araç kapasiteli otoparkı, 132 polikliniği, 24 adet diyaliz ünitesi, 24 adet ameliyathanesi, 66 adet yoğun bakım yatağı, 58 adet acil servis yatağı ile Anjiyo Ünitesine de sahip olacak yeni hastanenin eğitim araştırma hastaneleri ve şehir hastanelerindeki imkanların tamamına sahip olacağının da altını çizen Aldatmaz, “Bartın Merkez Şiremirçavuş Mahallesinde 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesi 127 dönümlük arsa üzerinde, 10 bin 253 metrekare oturum alanına, 94 bin 252 metrekare kapalı alana sahip olacak hastanemiz  400 yataklı ama 575 yatak kapasitesine yükseltilebilecek dev bir sağlık kompleksi. 730 araç kapasiteli otoparkı, 132 polikliniği, 24 adet diyaliz ünitesi, 24 adet ameliyathanesi, 66 adet yoğun bakım yatağı, 58 adet acil servis yatağı, Anjiyo Ünitesine de sahip olacak hastanemiz, Eğitim Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastanelerindeki imkanların tamamına sahip olacak” dedi.

 

 

112 Çağrı Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi

 

 

Meclis’in tatil döneminde Bartın’ı karış karış gezmeye devam eden AK Parti Milletvekili Aldatmaz, Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi ek bina yapımı, mevcut binaya ek olarak bin 400 metrekare inşaat ve çevre düzenlemesinin devam eden çalışmalarını da yerinde inceledi. Aldatmaz, 112 Çağrı Merkezi Müdürü Enver Çayır ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Müdürü Yasin Güney’den çalışmalarla ilgili bilgi alırken istişarelerde bulundu.

 

 

Batı Karadeniz’in en büyük projesinde sona geliniyor

 

 

Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla devam eden yatırımları incelemeye devam eden Milletvekili Aldatmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapımına başlanan 500 büyükbaş 300 küçükbaş hayvan kapasiteli 23 dekar alan üzerine yapılan Akçamesçit Hayvan Pazarı inşaatını da gezerek işçilere kolaylıklar diledi. Çalışmaları sona gelinen projenin Batı Karadeniz’in en büyük projesi olduğunu belirten Aldatmaz, “Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapımına başlanan 500 büyükbaş 300 küçükbaş hayvan kapasiteli Akçamesçit Hayvan Pazarı inşaatında sona yaklaşıyoruz. 23 dekar alan üzerine kurulu Batı Karadeniz’in en büyük hayvan pazarı şimdiden ilimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

“Bartın aşkıyla Bartın’a hizmet için mücadele edeceğiz”

 

 

Bartın halkının AK Parti ve şahsına duyduğu güvene karşılık Bartın’a hizmet için bir dakikasını bile boşa geçirmeyeceğini ifade eden Milletvekili Aldatmaz, ziyaretleri sonrasında bir değerlendirmede bulunarak şunları kaydetti:

 

 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde startı verilen Türkiye Yüzyılında Bartın’ı marka kent yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız ve Bartın aşkıyla Bartın’a hizmet için mücadele edeceğiz.

 

 

Bartın’ımız AK Parti döneminde sayısız yatırıma kavuştu. Tüneller, barajlar, duble yollar, kolej standardında okullar, modern sağlık tesisleri ve daha nice yatırımın kazandırıldığı ilimizde hizmet ve yatırım için devraldığımız bayrağı çok daha ileriye taşıyacağız. Planlı ve projeli çalışmalarla ilimizi büyütecek, mevcut projelerimizin takibini yaparak ivedilikle tamamlanmasını sağlayacağız. İlimizin dört bir yanını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet ağlarıyla donatmayı sürdüreceğiz. Tüm bunları hep birlikte başaracağız.

 

 

AK Parti iktidarında başta savunma sanayiindeki teknolojik hamleler, her alanda dışa bağımlılıktan kurtuluşumuzu sağlayan dev adımlar aynı kararlılıkla devam edecek. Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke olmaya devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin Yüzyılı sadece ülkemizin değil coğrafyamızın da kaderini şekillendirecek. Geçmişten bugüne yatırımları ve reformlarıyla halkımızın güvenine mahzar olmuş partimiz bugün ve yarın da halkının hizmetinde olacak. Bir kez daha halkımızın partimize ve adaylığım hususunda şahsıma gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür ediyor, her zaman söylediğimiz gibi durmak yok yola devam diyoruz. Sizlerin güveni ve desteğiyle daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

 

ETİKETLER : Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›