MNK Mobilya’dan TSO’ya ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret eden MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hamit Kirtik, Merkez Çayırlar Köyü Düz Mevkiinde 600 milyon TL yatırımla, 48 bin metre kare hazineye ait alana inşa edilecek ve bin 200 kişiye istihdam sağlayacak fabrikanın inşaatıyla ilgili bilgi paylaşımda bulundu.
Bu haber 2023-08-05 12:06:39 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

Balık: “İlimize ve bölgemize büyük kazanımlar sağlayacak”

 

 

MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hamit Kirtik ve beraberindeki Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

 

 

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarette Kirtik, TSO Başkanı Balık’a, Merkez Çayırlar Köyü Düz Mevkiinde 600 milyon TL yatırımla, 48 bin metre kare hazineye ait alana inşa edilecek ve bin 200 kişiye istihdam sağlayacak fabrikanın inşaatıyla ilgili bilgi paylaşımda bulundu.

 

 

Başkan Halil Balık, ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunarak Bartın’daki dev yatırımın hem istihdam anlamında hem de ekonomi anlamında ilimize ve bölgemize büyük kazanımlar sağlayacağını belirterek “Dubai merkezli MNK Mobilyalarının Çayırlar Köyü düz mevkiinde inşasına başlanan fabrikanın 12 bin metre kare prefabrik beton direklerinin dikimi tamamlandı. İlk etapta bin 200 kişiye, ilerleyen yıllarda 4 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Dubai merkezli MNK Mobilyalarının ilimize yatırım yapması için girişimde bulunan Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a müteşekkiriz. Bu yatırım ilimize ve bölgemize hem istihdam anlamında hem de ekonomi anlamında büyük kazanımlar sağlayacak. İstihdam göçün önlenmesi, insanımızın refahı ve huzuru demek. Bu gibi büyük yatırımların inşallah devamı gelecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Halil Balık MNK Mobilyaları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›