Rektör Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.
Bu haber 2023-08-05 11:53:29 eklenmiş ve 55 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u bakanlıktaki makamında ziyaret ederek üniversitenin gelecek stratejileri hakkında bilgiler verdi.

 

 

BARÜ’nün ulusal ve uluslararası sıralamalardaki yerini her geçen dönem yukarıları taşıdığını aktaran Rektör Uzun, bilimin ışığında parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerini vurguladı.

 

 

Rektör Uzun, “Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi yolunda tüm bileşenlerimizle birlikte durmadan çalışıyoruz. Bölgesel odaklı çalışmalarımızla önemli başarılara imza atıyor, ülkemizin gelişimine değer katıyoruz. Kuruluşumuzun 15’inci yılında aynı kararlılık ve heyecanla geleceğe olan yürüyüşümüz devam ediyor. Bu noktada Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç her zaman yanımızda olmuş ve yarınlarımız için bizleri yüreklendirmiştir. Kendilerine yakın ilgileri ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

BARÜ’deki çalışmaları ilgiyle takip ettiklerinin altını çizen Bakan Tunç ise üniversite bünyesinde yapılan bilimsel çalışmalar ve aldığı başarılardan övgüyle bahsederek Rektör Uzun’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BARÜ
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›