Amasra’daki zamansız çalışmalara Kültür ve Turizm Derneği’nden tepki!

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, Amasra’da gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarını değerlendirerek “zamansız” ve “programsız” yapılan çalışmalara tepki gösterdi. Amasra’da ziyarete gelen misafirlerin ilçede kalış sürelerinin bir güne düştüğüne dikkat çeken Boran, “Özellikle yaz sezonunda turizm esnafımızdan intikam alırcasına ilçemizin her yerini şantiyeye çeviren anlayışı kınıyoruz” dedi.
Bu haber 2023-08-05 11:43:26 eklenmiş ve 241 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, Amasra’da yapılan doğalgaz alt yapı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışmaların “zamansız” ve “programsız” yapıldığına dikkat çekti.

 

 

Amasra’da ziyarete gelen misafirlerin kalış sürelerinin bir güne düştüğü ifade eden Dernek Başkanı Boran, 3 gün ve üzeri rezervasyon yapan misafirlerin ilk günden sonra ilçeyi terk ettiklerine dikkat çekti.

 

 

Çalışmalara tepki gösterdiği açıklamasında mağdur olan esnaf için de çağrıda bulunan Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, 2023 yolu içerisinde Amasra’da turizm esnafından tahsil edilecek olan vergi- harç - işgaliye ve su ücretlerinde indirim talep ederek açıklamasında “İlçemizin turizm altyapısı için en önemli çalışmalardan biri olan doğalgaz altyapı çalışması için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ancak bu çalışmalar zamansız ve programsız yapıldığı için özellikle yaz sezonunda turizm esnafımızdan intikam alırcasına ilçemizin her  yerini şantiyeye çeviren anlayışı kınıyoruz. Amasra’da şu an itibari ile ziyarete gelen misafirlerimizin kalış süreleri bir güne düşmüştür. 3 gün ve üzeri rezervasyon yapan misafirlerimiz ilk günden sonra ilçemizi terk etmektedirler. Bu plansızlığın bir an önce yeniden değerlendirilmesi geleceğimiz için önem arz etmektedir. Değerli ilçe belediyemizin yöneticilerinden turizmciler olarak isteğimiz 2023 yolu içerisinde Amasra ilçesi turizm esnafından tahsil edeceğiniz vergi- harç - işgaliye ve su ücretlerinde indirim yazılmasını talep ederiz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran Amasra
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›