Başkan Fırıncıoğlu, yeni görevinde başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Şakir Engin Korkmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Başkan Fırıncıoğlu, Korkmaz’a yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Bu haber 2023-08-04 11:34:32 eklenmiş ve 4052 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Şakir Engin Korkmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

 

 

İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’ı makamında ağırlayan Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Korkmaz’a Bartın’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Fırıncıoğlu, “Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ilimizdeki görev süresi içinde güzel çalışmalara imza attı. Hep birlikte uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonra ki yeni görevinde de çok başarılı olacak. İlimize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Şakir Engin Korkmaz Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›