Fırıncıoğlu: “Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak istiyoruz”

Bartın Belediyesi tarafından kent merkezinde gerçekleştirilen üstyapı yenileme çalışmaları hızlı şekilde devam ederken Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 10 bin metrekarelik alandaki yol bakım ve onarım çalışmalarına katılan işçileri sahada ziyaret ederek onlarla birlikte öğle yemeği yedi.
Bu haber 2023-08-04 11:29:07 eklenmiş ve 49 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi’nin üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında 155. Cadde ve Şadırvan Caddesinde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmaları tamamlandı.

 

 

Aşağı Cami Sokak, Su Terazisi Sokak, Karakaş Caddesi ve Yukarı Çarşı Caddesi’nde ise söküm çalışmaları tamamlanırken kent merkezinde daha sağlıklı bir ulaşım için tüm ekipler koordineli bir şekilde yürütülen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

 

 

4 caddede söküm çalışmaları yapılacak

 

 

Yeniden düzenlenecek olan Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nde de çalışmalarına başlayacak bu bölgeler de kısa süre içinde sıcak asfalt ile yeniden düzenlenecek.

 

 

İşçilerle ekmeğini bölüştü

 

 

Sık sık çalışma yapılan alanı ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, öğle yemeğini de personeli ile birlikte yedi. Başkan Fırıncıoğlu, ulaşımın aksamaması adına mesai gözetmeksizin çalışan personeline teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

“Özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum”

 

 

Bölgedeki esnafları da ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, hem çalışmalar hakkında bilgiler verirken hem de talep ve önerileri dinledi.

 

 

Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Kent merkezinde 10 bin metrekarelik alanı kapsayan alanda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ulaşımda aksama olmaması için ekiplerimiz hızlı şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.  Ekiplerimiz bir yandan söküm çalışmaları yaparken sökümü yapılan noktaları da zaman kaybetmeden yeniden düzenliyoruz. Sağlamış olduğumuz koordinasyon sayesinde çalışmalarımız hem daha hızlı hem de daha sağlıklı ilerliyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak istiyoruz. Çalışmalarda mesai saati gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›