Sınav Kurs’tan mezunlara özel ücretsiz yaz kampı

Sınav Kurs, Bartın’da ilklere imza atıyor. 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi öncesi ortaokul ve lise grubu için ücretsiz yaz kursu açan Sınav Kurs, mezunlar için de kontenjan açtı.
Bu haber 2023-08-03 16:18:35 eklenmiş ve 460 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’da alanında uzmanlaşmış, dereceli öğretmenlerle Kırtepe Mahallesi İskele Caddesi’nde hizmetlerini sürdüren Sınav Kurs Bartın tarafından yaz kampları devam ediyor.

 

 

Bu kapsamda son olarak ücretsiz düzenlenecek olan 2 haftalık kursa mezunlar başvurabilecek. Sınırlı sayıda kontenjana sahip olan kampa 6 Ağustos mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

 

 

Özel bir program uygulayacak

 

 

Kampta Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Geometri alanlarında eğitimler verilecek.

 

 

Eğitimler Sınav Kurs’un alanında kendilerini kanıtlamış olan eğitim kadrosu tarafından gerçekleştirilecek.

 

 

LGS, AYT ve TYT alanlarında hizmet veren ve 12 derslikli, ferah ve modern dizaynıyla eğitim faaliyetlerini sürdüren Sınav Kurs’un yaz kampına yoğun başvuru gerçekleşiyor. Öğrencilere konforlu bir eğitim yuvası sunan kurum, 2 haftalık kampta öğrencilerle birebir ilgilenecek, özel bir program uygulayacak.

 

 

Hedefini yüksek tutanların adresi

 

 

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini artırma yolunda güçlü bir yol kat etti.

 

 

Kaliteden ödün verilmeyen Sınav Kurs Merkezlerinde, tüm sınav eğitim kurumları, uzman personeller tarafından hazırlanan aynı programı,  aynı konuları işleyip, öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların adresi konumu olan Sınav Kurs Merkezlerinde, LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte programlar uygulanıyor.

 

 

Dersleri Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından hazırlanan derslerde, kuruma özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlem yapılıyor.

 

 

Öğrencilerle birebir uygulama

 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan her öğrencinin bir rehber öğretmeni ve bir de mentör öğretmeni bulunuyor. Mentör öğretmenler öğrencinin dersine en fazla giren öğretmen olarak seçiliyor. Mentör öğretmenler bağlı oldukları öğrencinin devam devamsızlık durumlarını, ödev takibini, ofis katılımlarını, sınavlardan aldıkları puanlarını, ders içi durumlarını takip ederek belirli aralıklarla öğrenci velileri ile iletişime geçiyor ve öğrenci durumu hakkında bilgi veriyor.

 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilere benzersiz bir ayrıcalık da sunuluyor. Öğretmen ile bire bir gerçekleşen Sınırsız Soru Çözüm Ofislerinde öğrenciler matematikten fiziğe kadar istedikleri kadar soruyu öğretmenleri ile baş başa çözme imkanı buluyor. Sınav Kurs merkezlerindeki programa göre düzenlenen soru çözüm ofislerine, öğrenci velileri de öğrencilerinin katılım durumunu  takip edebiliyor ve öğretmenine hangi soruyu sorduğunu  K12 Eğitim Portalı üzerinden görebiliyor.

ETİKETLER : Sınav Kurs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›