KOSGEB Müdürü TSO Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi

KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Temmuz ayı Meclis Toplantısı’nda selden etkilenen oda üyelerine yakın zamanda verilecek 300 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi ve Bartın TSO Yönetimi olarak yeniden verilmesi için girişimde bulunulan makine teçhizat kredisiyle ilgili Meclis Üyelerini bilgilendirdi.
Bu haber 2023-08-03 15:38:23 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

 

 

Meclis Başkanı Çalıkoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, gelir giderler, aylık ve dönemsel olarak yürütülen faaliyet ve projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

 

Ekonomideki güncel gelişmeleri ve bölgede yapımı devam eden yatırım projelerinde gelinen durumun da değerlendirildiği toplantıya, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu ve Halkbank Bartın Şube Müdürü Alparslan Başol katıldı.

 

 

KOSGEB Müdürü Akdağoğlu, girişimcilik programı, işbirliğim güç birliği ortaklık modeli, selden etkilenen oda üyelerine yakın zamanda verilecek 300 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi ve Bartın TSO Yönetimi olarak yeniden verilmesi için girişimde bulunulan makine teçhizat kredisiyle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

 

Toplantının devamında Halkbank Şube Müdürü Alparslan Başol, Halkbank kredi ürünleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

 

Toplantı gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›