“Öğrencilerimiz bizim yarınlarımız”

Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi okul birincisi Sıla Yıldız'ın üniversite tercihlerini yapmak için ilimiz Kozcağız Beldesine giden Bartın İl Milli Eğitim Müdür Oğuzhan Acar, “Eğitimde bir ferdi dahi göz ardı edemeyiz, öğrencilerimiz bizim yarınlarımız” dedi.
Bu haber 2023-08-03 15:35:48 eklenmiş ve 346 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın İl Milli Eğitim Müdür Oğuzhan Acar, Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü ve Rehberlik Araştırma Merkezinde görev yapan rehber öğretmenlerle birlikte, Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi okul birincisi Sıla Yıldız'ın üniversite tercihlerini yapmak için Kozcağız Beldesine gitti.

 

 

Deprem bölgesinden gelmiş olan ve yaşadığı zorluklara rağmen derslerine sıkı sıkı sarılarak okulunu birincilikle bitiren öğrencimiz Sıla, mobil tercih aracı ile uzman öğretmenler rehberliğinde tercih desteği alarak okulunda üniversite tercihlerini yaptı.

 

 

Ardından Müdür Acar ve öğretmenler, Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi okul ikincisi Oğuzhan Coşkun'un evine misafir oldular. Öğrencimiz Oğuzhan da mobil tercih aracı ile uzman öğretmenlerden destek alarak evinden doğru üniversite tercihlerini yapabilme fırsatı buldu.

 

 

Öğrencilerin yanlarında olduklarını belirten Acar, “Öğrencilerimizden gelen yoğun talepler ile Müdürlüğümüz bünyesindeki bir aracı mobil tercih aracına çevirdik. Böylelikle internet erişiminde sorun yaşayan; rehberlik ve yardım talep eden öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmeleri için uzman öğretmenlerimizle birlikte onların yanında olabiliyoruz. Eğitimde bir ferdi dahi göz ardı edemeyiz, öğrencilerimiz bizim yarınlarımız” diye konuştu.

 

 

 

ETİKETLER : Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›