Yeni İl Başkanı Kebapcı’dan ilk mesaj

Yeniden Refah Partisi’nin yeni İl Başkanı Baki Kebapcı, teşkilat üyeleri tarafından coşkulu bir törenle karşılandı. Partililerle tek tek tokalaşan İl Başkanı Kebapcı tebrikleri kabul ederken İl Başkanı olarak ilk mesajını da verdi. Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Kebapçı, “Bugün sorumluluğu aldık, bu yükü hep beraber göğüsleyeceğiz. Hep beraber Bartın’da partimizi birinci yapacağız. Küskünlük ve kırgınlık bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı, bulmayacak” dedi.
Bu haber 2023-08-01 15:17:18 eklenmiş ve 328 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’da partimizi birinci yapacağız”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Uzun süredir Bartın’da siyaset meydanının merak konusu olan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığına kimin getirileceği sorusu sonunda cevabını buldu.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi, tarafından Bartın İl Başkanlığı’na Baki Kebapcı atanırken yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın takdirleriyle; Bartın İl Başkanlığına A. Baki Kebapcı getirildi. Başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.

 

 

Coşkuyla karşılandı

 

 

Genel merkezin açıklamasının ardından teşkilat mensupları ellerinde çiçekler ve meşalelerle yeni İl Başkanlarını Bartın girişinde coşku ile karşıladı.

 

 

Karşılamada; Bartın Kurucu İl Başkanı ve MKYK üyesi Ramazan Günaydın, 28.Dönem Milletvekili adayı Yasin Kalem, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Adem Erdal, Erkan Bilgin geçmiş dönem Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nezih Metin ve Yılmaz Öz’ün de arasında bulunduğu kalabalık bir partili heyeti hazır bulundu. Partililerle tek tek tokalaşan İl Başkanı Kebapcı tebrikleri kabul etti.

 

 

“Yükü hep beraber göğüsleyeceğiz”

 

 

Yeniden Refah Partisi’ndeki hizmet yarışında bayrağı kendisinin devraldığını ifade eden Kebapcı, ilk mesajlarını da vererek “Bu bir bayrak yarışıdır, partimizde görevler, sorumluluklar hiçbir zaman bitmiyor. Duruşumuzla, tavrımızla, aidiyetimizle, davamıza olan sevdamızla, sizlere karşı olan diyaloğumuzla Ankara’ya il başkan adayı olarak gittim. Şahsımı il başkanlığına layık gördüğü için Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a teşekkür ediyorum. Bugün sorumluluğu aldık, bu yükü hep beraber göğüsleyeceğiz. Hep beraber Bartın’da partimizi birinci yapacağız. Küskünlük ve kırgınlık bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı, bulmayacak. Bizler, ‘Olanda hayır vardır’ düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir. Yeniden Refahta görev yapan tüm başkanlar ve teşkilat üyeleri bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Yeniden Refah Partisi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›