Cansız bedenine ulaşılan genç, toprağa verildi

Bartın’ın Pilavkum plajında denize giren 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın, dalgaların arasında kayboldu. Sahil Güvenlik, DEGAK ve AFAD ekipleri tarafından yapılan aramalar sonucunda gencin cansız bedeni 2 gün sonra bulunurken Çaycuma Kışla Köyü’nde düzenlenen cenaze töreni sonrasında toprağa verildi.
Bu haber 2023-08-01 14:53:42 eklenmiş ve 111 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da yaya olarak sarp arazilerden geçilerek ulaşım sağlanan Pilavkum plajında arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz Cuma günü denize giren 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın, dalgaların arasında bir anca gözden kayboldu.

 

 

Beraber denize gittiği arkadaşı Çapkın'ın gözden kaybolması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

 

 

İhbar üzerine ekipler harekete geçerken kaybolan gencin bulunması için bölgede Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı botla denizden yapılan aramalara Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerince karadan da destek verildi.

 

 

2 gün süren aramaların ardından kayıp gencin cansız bedeni Pazar günü sabah saatlerinde plajın 1 kilometre batısında su yüzeyinde bulundu. Gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Otopsi işlemlerinin ardından hastaneden alınan 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın için Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kışla Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Genç yaşta hayatını kaybeden Çapkın, Kışla Köyü Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

ETİKETLER : Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›