“Yarının Türkiye’sini sizler şekillendireceksiniz”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Ulus Şehit Mustafa Kemal Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hulusi Dökmeci ile 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye derecesi yapan öğrenci Fatma Nur Sütçü’yü makamında ağırlayan Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, “Yarının Türkiye’sini sizler şekillendireceksiniz” dedi.
Bu haber 2023-07-31 14:17:21 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Ulus Şehit Mustafa Kemal Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hulusi Dökmeci ile 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye derecesi yapan öğrenci Fatma Nur Sütçü’yü makamında ağırladı.

 

 

Sınavda başarı gösteren öğrenciye hediyelerini takdim ederek tebrik eden Kılıç, “Sizi ve size yol gösteren, destek olan ailenizi, öğretmenlerinizi ve idarecilerinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Güzel bir sonuç elde etmişsiniz. Üniversite eğitiminizde de kendinizi daha da geliştireceğinize inanıyorum. İnşallah eğitim hayatınız bitince de kendinize, ailenize, çevrenize, vatanımıza ve milletimize faydalı insan olacaksınız. Buna inanıyorum. Yarının Türkiye’sini sizler şekillendireceksiniz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›