Dere yataklarında incelemelerde bulunuldu

Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan ve Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Hakan Özdeğirmenci ile birlikte Bartın’da yaşanan sel afeti ile ilgili incelemelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bu bölgelerde nasıl önlemeler almamız gerektiği konularında fikir alışverişlerinde bulunduk. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmaz inşallah” dedi.
Bu haber 2023-07-29 13:53:28 eklenmiş ve 4771 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan ve Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Hakan Özdeğirmenci ile birlikte şehrimizde yaşanan sel afeti ile ilgili incelemelerde bulundu.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder’inde hazır bulunduğu incelemede sel afetine maruz kalan bölgelerdeki dere yatakları gezilerek bu bölgelerdeki sıkıntıların giderilmesi ile ilgili fikir alışıverişlerinde bulunuldu.

 

 

Konu ile ilgili bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, “Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürü Sayın Yüksel Oğuzhan, DSİ 23. Bölge Müdürü Sayın Yasin Devrim, Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Sayın Bünyamin Karahan, Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Sayın Hakan Özdeğirmenci ve Belediye Başkan Yardımcım Emre Önder ile birlikte sel afetine maruz kalan bölgelerdeki sıkıntılarla ilgili taşkın dere yataklarında incelemelerde bulunduk. Bu bölgelerde nasıl önlemeler almamız gerektiği konularında fikir alışverişlerinde bulunduk. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmaz inşallah” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›