Başkan, muhtarlar ve azaların taleplerini diledi

Mahalle muhtarları ve azaları ile bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Aslında hepimizin ortak bir amacı var. Bu güzel kentimize daha çok güzellik katmak daha iyi projelerle şehrimizi geliştirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek. Kısacası halkımıza hizmet etmek. Sizlerin görüş ve önerileri her zaman bizlere ışık tutmaktadır” dedi.
Bu haber 2023-07-28 15:21:45 eklenmiş ve 4969 kez görüntülenmiştir.

 

“Sizlerin görüş ve önerileri her zaman bizlere ışık tutmaktadır”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, düzenlemiş olduğu kahvaltı programında, muhtarlar ve azalar ile bir araya geldi.

 

 

Gazhane Kültür Parkı’nda düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkopranoğlu, Hasan Arınan, Emre Önder, Belediye Meclis Üyeleri Secaattin Aykan, Ufuk  Kasap, Tuncay Maden, Mehmet İlker Yıldırım ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik katıldı.

 

 

Fırıncıoğlu; “Sizlerin Görüş ve Önerileri Her Zaman Bizlere Işık Tutmaktadır”

 

 

Programda konuşma yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Değerli muhtarlarımız ve azalarımız her biriniz halkımızla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü oluşturup ihtiyaç ve beklentilerin karşılanmasında hem gözümüz hem kulağımızsınız. Aslında hepimizin ortak bir amacı var.  Bu güzel kentimize daha çok güzellik katmak daha iyi projelerle şehrimizi geliştirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek. Kısacası halkımıza hizmet etmek. Sizlerin görüş ve önerileri her zaman bizlere ışık tutmaktadır. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olarak her zaman birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bizler her zaman güç birliği ve dayanışma çok önem verdik.  Bundan sonra da sizlerle birlikte işbirliği güç birliği ve dayanışma içerisinde daha güzel hizmetlere yol almak isterim. Tüm birimlerimizle sizlerin emrindeyiz. Katılımınız için teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

 

İstişare toplantısı yapıldı

 

 

Kahvaltı programının ardından Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkopranoğlu, Hasan Arınan, Emre Önder, daire müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile istişare toplantısı yapıldı. Muhtarların taleplerin görüşüldüğü toplantıda Bartın Belediyesi tarafında önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›