8. Bisiklet Festivali Amasra’da yapılacak

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Bartın Bisiklet Festivali 19-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Amasra’da gerçekleşecek.
Bu haber 2023-07-28 15:18:49 eklenmiş ve 53 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Bartın Bisiklet Festivali 19-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Amasra’da gerçekleşecek. Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Bartın Bisiklet Festivali 19 Ekim’de Amasra’da start alacak.

 

 

Artar: “Turizme katkı sağlayacak bir festival”

 

 

Bartın ve Amasra’nın tanıtımına katkı saylayacaklarını belirten Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Artar, “2013 yılından bu yana Bartın'da bisikletli ulaşımı geliştirmek, sağlıklı yaşama destek olmak ve iklim krizine çözüm farkındalığı yaratmak için Türkiye'nin farklı illerinden gelen bisikletli dostları Bartın’da ağırlıyoruz. Daha önceki festivaller gibi bu festivalimizin de Bartın ve Amasra’nın doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına ve bisiklet kültürünün gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. 2023 yılı 8. Bartın Bisiklet Festivalini Amasra'da Amasra Belediyesi destekleriyle gerçekleştireceğiz. 19-22 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek bisiklet festivalimize bölgemizdeki ve tüm Türkiye’deki bisikletli dostları bekliyoruz. Başta Amasra Belediyesi olmak üzere katkı sağlayacak tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Amasra
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›