Çöp konteynerlerinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte etmeye devam ederken Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, halk sağlığı açısında önem verdikleri bu çalışmaların tüm mahallelerde gerçekleşeceklerini söyledi.
Bu haber 2023-07-27 17:42:22 eklenmiş ve 105995 kez görüntülenmiştir.

 

Tüm mahallelerde gerçekleşecek

 

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek mikroplaşma ve kötü kokuyu engellemek amacıyla dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp konteynerini dezenfekte ediyor. Ekiplerimiz yapmış oldukları bu çalışma ile oluşabilecek mikroplaşma ve kötü kokuyu engelleyerek vatandaşlarımıza hijyenik ortamda çöp dökme imkanı sunuyor. Halk sağlığı açısında önem verdiğimiz bu çalışmalarımız tüm mahallelerimizde gerçekleşecektir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›