Tunç, Amasra’da AK Parti Grup Başkanvekili Özkan’ı ağırladı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ı Amasra’da ağırlarken ilçede tarihi ve turistik gezi yaptırdı.
Bu haber 2019-07-27 13:08:01 eklenmiş ve 171 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı Amasra’da ağırlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ile birlikte 3000 yıllık tarihi eserlerin yer aldığı Amasra Müzesi, Amasra Kalesi, Fatih Camii, Kemere Köprüsü, Boztepe, Tarihi çekiciler çarşısı başta olmak üzere Amasra’da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile birlikte Tarihçi Yazar Necdet Sakaoğlu’nu da Amasra’daki evinde ziyaret eden Milletvekili Tunç, “AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan’ı Amasra’da ağırladık. İlçe Kaymakamımız Gökhan Gürbüzerol’u makamında ziyaretimizin ardından 3000 yıllık tarihi eserlerin yer aldığı Amasra Müzesi, Amasra Kalesi, Fatih Camii, Kemere Köprüsü, Boztepe, Tarihi çekiciler çarşısı başta olmak üzere Amasramızda ziyaretlerde bulunduk, esnaflarımıza hayırlı işler diledik, Amasra’lı hemşehrilerimizle ve Amasra’ya gelen misafirlerimizle selamlaştık. Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden Amasra İlçe Başkanımız Şenol Rıdvan Sert, İl Genel Meclisi Üyemiz Bekir Karabacak ve Amasra Kadın Kolları Başkanımız Reyhan Kadeş’e teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›