Bartın’ın yangın savaşçıları İzmir’e gitti

Orman Genel Müdürlüğü’nün talimatları ile yangın sezonu boyunca görev yapacak olan Bartınlı, Zonguldaklı ve Karabüklü yangın savaşçıları İzmir’e gitti.
Bu haber 2023-07-26 10:48:06 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

Orman Genel Müdürlüğü’nün talimatları ile yangın sezonu boyunca İzmir’de görev yapacak olan yangın savaşçıları 4 arazöz, 2 su ikmal aracı ve 21 personel İzmir Bölge Müdürlüğüne doğru yola çıktı.

 

 

Orman yangınlarında hassas bölgelere takviye birlik olarak İzmir Orman Bölge Müdürlüğü emrinde Ege bölgesinde, yangından yangına koşacak olan ateş savaşçıları bölgedeki ateş gücüne destek verecek.

 

 

Hareket öncesinde Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törende konuşan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ormanları yangınlara karşı koruma seferberliğinin devam ettiğinin altını çizerek orman yangınına karşı verilen mücadelenin vatan savunması olduğunu belirtti.

 

 

Bayraktaroğlu, “İnsanların nefes almalarını sağlayan doğal oksijen kaynağı olan ormanları yönetmek ve korumak gibi kutsal bir görevi ifa eden orman teşkilatının güzide elemanları olan sizleri, orman yangınlarına bölgemizden daha hassas olan Ege bölgesine gönderiyoruz. Orada bulunduğunuz sure içerisinde kendiniz, aileniz ve kurumumuza yakışır şekilde hareket edin. Önce can güvenliği. İş güvenliği önlemlerini mutlaka alın. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Yolunuz açık, Allah Yar ve Yardımcınız olsun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›