Park ve bahçeler bakımdan geçiyor

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından park ve yeşil alanları daha güzel bir görünüme kavuşturmak için bitki dikimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Bu haber 2023-07-26 10:45:32 eklenmiş ve 5137 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda gerçekleştirmiş olduğu bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Hasarlı noktaların bakım ve onarımlarını yapan ekipler, ayrıca çevre düzenleme çalışmaları ile bu alanların görünümünü güzelleştiriyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Şehrimize daha güzel bir görünüm kazandırmak ve park, bahçe gibi yeşil alanlarımızda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz bakım onarım çalışmaları ile bu alanlarımızdan vatandaşlarımızın daha çok istifade edebilmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz tüm park ve bahçelerde mevsime uygun bitki dikimi yapıyor. Yeşil alanlarımızda da bakım çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç duyulan bütün parklarda ve yeşil alanlarda çalışmalarımız devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›