Rektör Uzun, İstanbul’da aday öğrencilerle bir araya geldi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda aday öğrencilerle bir araya geldi.
Bu haber 2023-07-26 10:38:49 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda Bartın Üniversitesinin (BARÜ) standı yoğun ilgi gördü. Çok sayıda devlet, vakıf ile özel üniversitelerin yer aldığı fuarda lise son sınıf öğrencileri, aileleri ve rehber öğretmenlerine bilgiler verildi.

 

 

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı fuarda, doğru tercih ve kariyer planlaması konusunda sorular cevaplandırılarak meslek tanıtımları yapıldı. Fuarda Rektör Uzun’u karşılarında gören ziyaretçiler duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Yükseköğretim kurumlarının ivmelenen başarı grafiği ile birlikte 21. yüzyıl öğrenme becerileri üzerinden değerlendirmelerde bulunan Rektör Uzun, yaşam ve kariyer, öğrenme ve yenilikçilik ile bilgi ve teknoloji becerileri konuları üzerinden tavsiyeler verdi.

 

 

BARÜ’nün 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yer alan programların da tanıtıldığı fuarda, iş yeri eğitim modeli, yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal ve yandal uygulamaları kapsamında sunulan fırsatlar da aktarılarak, kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir, sosyal hayat ve konaklama imkânlarının önemine vurgu yapıldı.  (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Orhan Uzun BARÜ
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›