İnkumu’nda uluslararası şölen

Bartın’ın en gözde tatil yerlerinden biri olan ve hafta sonu binlerce tatilcinin akın ettiği İnkumu’nda geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.
Bu haber 2023-07-25 10:18:41 eklenmiş ve 1486 kez görüntülenmiştir.

 

Halk dansları gösterileri geceye damga vurdu

 

 

İnkumu Tatil Beldesi’nde gerçekleştirilen Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni büyük ilgi gördü.

 

 

Bartın Belediyesi İnkumu Tesisleri karşısında gerçekleştirilen etkinlikleri Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

 

Tayfur Çalık ve orkestrası performansı ile büyüledi

 

 

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Tayfur Çalık ve Orkestrası sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere güzel bir akşam yaşatan Tayfur Çalık’a, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

 

 

Dans toplulukları geceye damga vurdu

 

 

Tayfur Çalık ve Orkestrası konserinin ardından ise Estonya-Bosna-Meksika ve Bartın Belediyesi Halk Dansları Toplukları performanslarını sergilediler. Yaklaşık bir saat süren gösteriler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

Dans gösterilerinin ardından ise Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu sahneye gelerek bir konuşma gerçekleştirdi. Fırıncıoğlu konuşmasında “Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şölenimize katkı ve katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu konuşmasının ardından Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Eğitmeni Orhan Doğan’a çiçek takdim etti.

 

 

Ayşegül ve orkestrası ile eğlence zirveye ulaştı

 

 

Etkinliklerde son olarak Ayşegül ve Orkestrası sahne aldı.  Sahne performansı ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatan Ayşegül ve Orkestrasının vermiş olduğu konserinin ardından etkinlikler sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›