“Aldığım maaşın hakkını verebilmek için, canımı dişime takarak çalışacağım”

Sel döneminde yoğun mesai harcayan Belediye personeliyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sizlerle beraber bu makamda bulunduğum süre içerisinde aldığım maaşın hakkını verebilmek için, canımı dişime takarak çalışacağım” dedi.
Bu haber 2023-07-25 10:14:10 eklenmiş ve 1210 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İlimizde yaşanan sel afetinde gösterdikleri üstün performans ile kenti tekrar güzelleştiren belediye personeli ve aileleri ile Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’inde katıldığı kahvaltı programda konuşma yapan Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu özverili çalışmalarında dolayı personele teşekkür etti.

 

 

Fırıncıoğlu,  konuşmasında; “Sizlerle beraber bu makamda bulunduğum süre içerisinde aldığım maaşın hakkını verebilmek için, canımı dişime takarak çalışacağım. Sizler de sel öncesi ve sonrası performansınızdan daha fazla çalıştınız. Vatandaşlarımıza mahcup olmamak için aldığınız maaşın hakkını verebilmek adına ellerinizden geleni yaptınız. Hakkınızı helal ediniz. Sizlere çok çok teşekkür ederim. Cenab-ı Allah yuvanızdan mutluluğu, cebinizdeki bereketi ve sağlığınızı eksik etmesin. Allah birliğimizi daim eylesin” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›