Aldatmaz, memleketini karış karış gezmeyi planlıyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinleyip sohbet etti. Davet edildiği programlara da katılan Aldatmaz, mutlu günlerinde de vatandaşların yanında oldu.
Bu haber 2023-07-25 10:09:02 eklenmiş ve 247 kez görüntülenmiştir.

 

Meclis tatile girdi, soluğu Bartın’da aldı

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’ın tüm ilçelerini, beldelerini ve köylerini karış karış dolaşmayı planlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Meclis’in tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketi Bartın’da aldı.

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ankara’daki yoğun mesaisinin ardından Meclis’in 1 Ekim’e kadar tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Bartın’a geldi.

 

 

Bir yandan TBMM’deki komisyon görüşmeleri ve yasama faaliyetleri nedeniyle aralıksız mesai yapan Aldatmaz, Bartın’da da bir an olsun boş durmadı.

 

 

Meclis’in tatil olmasına rağmen ilk fırsatta memleketi Bartın’a gelen Aldatmaz, bir dizi ziyaret gerçekleştirirken davetlere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Geçtiğimiz haftalarda etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel felaketi sonrası zarar gören yerlerde incelemelerde bulunan Aldatmaz, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Aldatmaz, ilin ekonomisine katkı sağlayacak, değer katacak her projeyi çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

 

 

AK Parti'nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Aldatmaz, “20 yılda ülkenin kangrenleşmiş, halı altına süpürülmüş bütün sorunlarını AK Parti çözdüğü gibi bundan sonraki sorunlarını da kesinlikle sadece ve sadece AK Parti çözecektir. Bugün vatandaşlarımızın çektikleri sıkıntıları biliyoruz ama vatandaşlarımız da çok iyi biliyor ki bu sıkıntıların tek çözüm adresi yine AK Partidir. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin adeta sigortası konumundadır. Nerde bir sorun çıksa milletimiz kime gideceğini ve kimin bu sorunu çözeceğini çok iyi biliyor. Küresel anlamda yaşanılan ekonomik sıkıntı birçok ülkede yakından hissediliyor ama biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızı da esnafımızı da bu yüksek fiyatlara karşı ezdirmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah'ın izniyle enflasyonu da dizginleyeceğiz ve vatandaşımızı rahata kavuşturacağız kimse endişe etmesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizler gecemizi gündüzümüze katmış vaziyetteyiz. Her gün vatandaşımızı rahatlatacak bir adım atıyoruz. Attığımız bu adımların meyvesini inşallah kısa bir süre içinde alacağız. Milletimiz neler yapıldığını, nasıl bir mücadele ortaya koyduğumuzu çok iyi görüyor ve biliyor. Meclis tatil dönemi için çalışmalarına ara verdi ancak bizler memleketimizde sahadayız. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. 7’den 70’e herkese dokunuyoruz. Halkımızla bir araya gelmeye onların sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Meclis tatilde, vekiller sahada!

 

 

Temmuz ayı başında 27. dönem 5. yasama yılını tamamlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu alınan karar gereğince tatile girdi. Genel seçimlere bir yıldan daha az zaman kalması nedeniyle siyasi partiler milletvekillerine sahada çalışma talimatı verdi. Partiler vekillere TBMM’nin açılacağı 1 Ekim tarihine kadar kendi seçim bölgelerinde veya genel merkezin görevlendireceği bölgelerde çalışma yapma talimatı verdi. Meclis’te milletvekili bulunan partilerin yanı sıra diğer partilerde saha çalışmalarına hız verecek.

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran ayı içerisinde gerçekleşen partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında "Derdini anlatmak, ülkeyi ve siyaseti takip etmek için başını kaldıran her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini karşısında göreceği şekilde sahayı sıkı tutmalıyız” sözleri sonrasında milletvekilleri yaz tatilini seçim bölgelerinde geçiriyor. Parti teşkilatları ve milletvekilleri ilçe, belde ve mahalle gezileri düzenleyerek vatandaşın nabzını tutmaya çalışıyor. AK Partili vekiller sahada yaptıkları çalışmaları rapor haline getirerek genel merkeze gönderecek. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü olan 14 Ağustos içinde teşkilatlar program düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu süreç içerisinde bazı il ziyaretleri gerçekleştirerek açılışlara katılması da planlanıyor.

 

 

 

 

ETİKETLER : TBMM AK Parti Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›